under Inlägg, Mina reflektioner, Tankar

Efter vårt förra inlägg swap- varför inte? Så känner vi att det kan vara på sin plats med ett inlägg till. För det första, vi är ju ganska nya på detta så våra ord är absolut ingen sanning. Vi provar oss fortfarande fram. Men vi diskuterade mycket i förra inlägget hur vi tror att många är rädda för att prova och att även vi kan vara det och varför. Men vi vill inte inbilla någon att det var ett lätt beslut att ge sig in i swingervärlden för oss, för det var det inte. Det tog tid för oss att våga, mycket tid och det var definitivt inget beslut vi tog över en natt utan det fick växa fram.

Innan vi träffades så var det nog ingen av oss som trodde att vi en gång i livet skulle gå in på en swingersklubb med en partner. Vi har nog alltid varit två ganska kåta individer med ett stort sexintresse. Tanken att vi kanske någon gång skulle ha sex med någon utifrån började nog på skoj när midnattsmanen insett att midnattskvinnan faktiskt var bisexuell. Han skojade, om att då kan vi ju ha trekant med en tjej. När vi blev ett par så var det ingen av oss som trodde att vi skulle bli det speciellt länge, då ingen av oss egentligen ville det. Detta gjorde nog att vi var ovanligt ärliga mot varandra från start om saker vi tänder på eller fantiserade om, för ingen av oss brydde sig speciellt mycket om vad den andra skulle tycka eftersom vi ändå inte skulle hålla ihop.

Vi la alltså grunden till en bra kommunikation tidigt utan att veta om det egentligen. Snacket kring sex har sedan bara fortsatt. Vi har utforskat mycket med varandra och diskuterat. Vi hade innan vi träffades båda en positiv inställning till porr och därför blev det också naturligt att också kolla på porr ihop, vilket vi gärna gör även idag såklart. Förutom att porren har föranlett upphetsning och sex, så ha den också blivit en bra utgångspunkt för diskussioner kring sexfantasier och sexdrömmar. Vi har kunnat fråga varandra när vi tittat på porr om vad den andra tycker om olika saker vi ser på porren. Vi har också skrivit en hel del erotiska noveller där olika fantasier kan få liv och vi på så sätt kan känna lite på dom. Som vi skrev i den förra texten så tro ingen av oss egentligen på att man kan gå ett helt liv med en partner utan att känna lust till andra.

Vi lever bara ett liv så varför straffa varandra med att leva en helt monogam relation. Vi tror absolut på att man kan leva som ett par ett helt liv och vara lyckliga men varför inte både ha kakan och äta den så länge det går utan att skada varandra. Men för att lyckas med det så krävs det en arbetsinsats. För att nå en bra relation måste man kommunicera. Kommunikation skapar förståelse för hur den andra individen tänker och känner. Detta skapar i sin tur tillit och tilliten röjer undan osäkerheter och svartsjuka. Det är i alla fall vad vi tror.
Vi önskar att fler vågade ta steget att utforska sexet utanför tvåsamheten och att tabut på sikt försvann så vi och alla andra kunde vara helt öppna inför vänner om att man tex ska på dejt med en tjej eller ett annat par, eller kanske ska ut på swingersklubb på samma sätt som en vanlig klubb. Men för att detta ska bli möjligt så måste ju fler har goda erfarenheter av swingersvärlden och färre ha dåliga. Vi tror att för det mesta när folk har dåliga erfarenheter så beror det på att man inte är helt synkade och att man helt enkelt har kommunicerat för dåligt med varandra innan man provar sina vingar. För att swinga är krävande. Efter att vi har busat med andra är vi ofta helt slut mentalt. Vi är nervösa och förväntansfulla innan och under buset är det så mycket känslor och intryck som ska hanteras. Så vi hoppas vi inte i förra texten gav intrycket att det bara är att kasta sig ut för att det är det mest naturliga.

Efter att vi busat med andra behöver vi oftast en period av återhämtning där vi bara är med varandra både mentalt och fysiskt. Vi kollar liksom av att den andra är ok och försäkrar den andra om att vi är ”hemma” i varandra.

Om ni har intresset men inte vågat ta steget, så prata med varandra och pressa absolut inte din partner. Kanske känner din partner en osäkerhet för att ni inte delat era tankar och känslor tillräckligt för att denna ska känna sig trygg. Hoppas ni gillat dessa två inläggen om hur vi tänker och resonerar även om det inte varit heta och porriga berättelser från härliga sexmöten. Berätta gärna om ni gillar att vi skriver även om våra tankar och funderingar?

Recommended Posts
Showing 6 comments
 • /D
  Svara

  Gillar helt klart de två senaste inläggen! Mycket argumentation jag känner igen från mig själv, tack för ni delar med er!

  • midnattsparet
   Svara

   Tack “D” vi tror det kan vara extra intressant för folk som inte ännu vågat ta steget, att få läsa hur andra resonerat.

 • J
  Svara

  Väldigt trevligt med dessa inlägg som ställer lite tankar och frågor kring spännande saker. Fortsätt med ert trevliga arbete ni gör.

  • midnattsparet
   Svara

   Tack “J” roligt att det uppskattas, då är det roligare att fortsätta skriva!

 • M
  Svara

  Detta inlägg summerar precis hur det fungerar även i vår relation, eftter en date med ett annat par/ tjej är man totalt dränerad och behöver en period för att resetta och ladda upp….

  • midnattsparet
   Svara

   Ja, vi har fått känslan att det är ganska vanligt! När vi var i Cap d’Agde en hel vecka med nya erfarenheter varje dag så va vi helt slut i slutet på veckan och såhär i efterhand så var det nog lite lång tid att vara i Cap en hel vecka första gången. Man behöver få den där tiden att hämta andan.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt