under Bondage & BDSM, Inlägg, JagochMinslyna, Självupplevt

Min lilla fitta var här igår, gud så satans kåt han gör mig ibland!

Han lovade att han bara skulle hålla om mig men jag låg där i underkläder med honom över mig, vrååål kåt som vanligt så fick han fan, jag skällde ut honom och han blev osäker liggandes brevidmig.

“kan du snälla hålla om mig?” bad han och jag skällde lite till, kände hans osäkerhet och frustration där han låg och det gjorde mig ännu kåtare, jag hade tom sagt åt honom att klä på sig och dra, låtsas förbannad.

Efter några minuter när jag tyckte han plågast lite tog jag av mina trosor, sa åt honom att lägga sig mellan mina ben igen, inte alls speciellt hård som första gången han va där, kändes att han fortfarande var osäker när jag smekte hans rygg och tog rejäla tag om hans rumpa.

Jag började dra ner hans trosor och snart var han inne i mig, så otroligt skönt att jag stönade och kände rysningar längs min rygg.

Efter en stund tryckte jag ner hans ansikte till min fitta och han slickade mig skönt, bad om fler fingrar då jag så gärna ville känna mig välfylld, jag älskar att få min fitta fistad.

Jag bad om fler och fler fingrar och kände hur han fyllde mig mer och mer, jag trodde inte att jag skulle kunna ta hela igår flr jag kände mig inte helt avslappnad men rätt vad det var tog han min hand och flr ner den till min fitta, han hade alla fingrar i mig och det var bara knogarna kvar, började töra mig mot hans hand och tänkte att det går kanske, väntade samtidigt på den stramande smårtan blandad med njutning som ibland kommer.

Han tog min hand ner till min fitta igen och han hade nu handen i mig ner till handleden, min fitta börjar automatiskt krampa runt hans hand som vanligt när jag känner hur mycket som är i mig, hur fylld jag är, och jag kan säga att min slyna inte har direkt små häbder heller.

Han började röra sin hand innuti min fitta och jag höll på att bli galen, han brukar inte kunna röra så mycket innan det gör ont och inte så intensivt men det gick helt galet bra, jag stönade och jag kände mig nära och kisdnödig, han slickade min känsliga klitoris obland med och tillslut kom jag i en ordentlig orgasm, han säger att jag skvätte men det märkte inte jag dock var mitt täcke ordentligt vått.

Efteråt kröp han ihop nära mig med huvudet mot mitt bröst, jag smekte kuken lite retsamt men han ville inte få orgasm och då slipper han, han hävdar att han inte känner sig ok efter att han gjort det.

Jag låste honom igen med det lilla låset och han var frustrerad och våt redan ihår kväll.

Tidigare inlägg
Showing 4 comments
 • Anonym
  Svara

  Underbart!
  Fisting är så fantastiskt skönt, för länge sedan nu….

  • JagochMinslyna
   Svara

   Ja visst är det! Jag kände detsamma och det gick ju bättre än någonsin 🙂

 • Daniel
  Svara

  Det skulle jag så gärna vilja testa på en tjej…! Även att få men det krävs nog lång träning…

 • Daniel
  Svara

  Det skulle jag vilja testa på en tjej…! Även att få men det krävs nog lång träning…

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt