under Inlägg, Mysexlife

Ikväll är längtan stor. Längtan efter den där speciella personen som man inte kan eller vill vara utan, han jag kommer spendera hela livet med.

Jag har nyligen kommit ur ett lite längre förhållande och vissa kvällar är värre än andra. När man saknar såväl honom som tanken på att man ska sova ensam. Att man inte ska få ha några varma trygga armar runt en, att man inte ska få skeda.. En stor ensam säng är det som väntar en..

Vet inte om det är just mitt ex jag saknar ikväll, om det är det gemensamma liv vi hade tillsammans eller om det är tanken på någon.. Eller om det är sexet vi hade tillsammans som var så sjukt bra så man höll på att ramla av sängen för det var så bra. Han som jag kunde göra upphetsad genom att bara ge en speciell retsam blick, som blev upphetsad av hur jag bet i hans underläpp när vi bara såg i soffan och kollade film.. Som ville uppleva massa nya saker med mig sexuellt och som gillade att utforska sex som han aldrig gjort förr..

Jo ikväll är det nog exet jag saknar, hans trygga famn.. Kommer berätta mer om det sjukt bra sex vi hade i ett kommande inlägg, för ibland undrar man om man någonsin kommer uppleva så bra sex med någon igen.

spooningBilden är lånad.

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Anonym
  Svara

  Ha än fråga

  • Mysexlife
   Svara

   En fråga om vad?

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt