under Inlägg

Under hela våren har jag sökt, övat, läst på och tacksamt tack emot tips om hur jag når en så efterlängtad fontänorgasm.

Under våren lyckades jag bara ett fåtal ggr. Oftast i samband med att jag var halvt utslagen efter dagens alla utmattande aktiviteter ^^. Det enda sambandet jag lyckades utläsa var, att antingen skulle just min kropp vara helt och hållet utmattad eller på semesterläge… för i andra fall var hjärnan helt enkelt för uppjagad för att tillåta min lilla mus att spruta i orgasm.

Att får fontänorgasm är fantastiskt skönt!Så jag frågade ut alla mina vänner och bekanta hur de gjorde, om de lyckades och vad jag behövde tänka på. De flesta sa; slappna av, tänk att det är ok att få kissa ner sig, och släpp taget tills du känner att det är på gång, då pressar du ut den lite lätt! Vips, skulle jag få fontänorgasm!

Det svåraste verkade just att vara att slappna av! Jag är fullständigt up-tight och hjärnan är den som är svårast att koppla bort. Jag blockade ut alla sinnesintryck genom att trycka mig mot min mans hals. Det enda som fanns i huvudet var totalt tomhet. Jag kände hans kropp. Hans värme, hans röst, hans andetag. Jag kände min njutning. Struntade i att prestera, struntade i hur jag lät, struntade i om magen putade ut, och bara kopplade av. Den första fontänorgasmen missade jag helt, jag reflekterade inte ens över att det blev blött. Jag endast njöt och slappnade av. Snacka om mindfullness. 😉 Ligg medvetet och din fontänorgasm kommer som på posten! Låter som en dålig slogan! haha Den andra och tredje fontänorgasmen kände jag hur mina fötter blev blöta mitt upp i en orgasm. Då gick det upp för mig. Hans fingrar är ljuvliga. När han smeker, pullar och gnider. Jag har endast min fantastiska man att tacka för hand fingerfärdighet. Jag själv tappar totalt förmågan att prata, röra mig och än mindre smeka mig själv mitt upp i njutningen. Det är han som bibehåller ställningarna och kontrollen. Och jag låter honom gladeligen göra det.

Fontänorgasm kan blöta ner hela sängenEtt par sprut till och jag kunde inte annat än fnittra. Den multipla dosen av endorfiner som sprutade runt  i kroppen. Jag som låg kvar och lätt sprattlade och ryckte i den plaskvåta sängen. När väl tjutandet i öronen gick över. Mina ryckande krampaktiga spasmer av orgasmens baksug äntligen landat. Såg jag min fantastiska man djupt in i ögonen och log.

Det där var en sjukt häftig upplevelse.

När ska vi göra det där igen 🙂

Recommended Posts
Showing 8 comments
 • Mr Hyde
  Svara

  Kan även rekommendera att börja praktisera yoni massage för att få kroppen att slappna av vid sex 🙂
  Bra erfarenheter av det och det har resulterat många fontänorgasmer.

 • Mysexlife
  Svara

  Jag hade aldrig upplevt fontänorgasm innan januari. Den mannen jag träffade då visste exakt hur han skulle göra och idag är det inte alls ovanligt att det sker.. Idag när jag väl vet hur jag ska slappna av under sex så kan jag även få det under samlag.. Och det är rejäla fontäner jag får..
  Så nu när du lyckats så tror jag det kommer bli lättare för dig. Lycka till och ha det skönt 🙂

 • Anonym
  Svara

  Får det hela tiden… Jämt!!! Har det väl lossnat så kommer det ske av sig självt.. Ni måste våga släppa lös tjejer.. Tro på er själva.. Vi kvinnor kan få många orgasmer efter varandra å många olika sorters orgadmer… Det är bara å njuta å utforska!!! Inget är fel!!!

  • sexgalen!
   Svara

   stackars dig! som aldrig har fått en fontän orgasm. det är så underbart. killen blir alldeles varm i handen

 • Maria
  Svara

  Får det hela tiden… Jämt!!! Har det väl lossnat så kommer det ske av sig självt.. Ni måste våga släppa lös tjejer.. Tro på er själva.. Vi kvinnor kan få många orgasmer efter varandra å många olika sorters orgadmer… Det är bara å njuta å utforska!!! Inget är fel!!!

 • MinaLustar
  Svara

  Åh tusen tack för fina tips och kommentarer. Det är precis som ni säger. När det väl släppt kommer bara fler och fler 🙂 Superhäftigt tycker jag!

 • Anonym
  Svara

  Fontänorgasmer är vekligen fascinerande och fler kvinnor skulle våga testa, för det är verkligen värt det! Det är så kul att läsa om andras erfarenheter och höra hur andra gör 🙂 Det finns en ganska bra informationssida om fontänorgasm där det tipsas om hur man får fontänorgasm och vilka sexleksaker som kan vara bra. http://www.fontanorgasm.com
  Och som sagt, slappna bara av och njut!

 • Leva i en porrfilm
  Svara

  Finns egentligen ingenting du behöver tänka på. Bara du träffar en man som vet vad han gör. Det bästa är oftast att inte tänka alls. Jag brukar aldrig tala om vad jag planerar att göra innan.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt