under Allmänt, Inlägg, MinaLustar, Självupplevt

hugeEn försmak på julen kom såhär på eftermiddagen den 23/12. Precis efter att alla klapparna var klara, inslagna och färdiga under granen, blev jag beordrad in i duschen. In och uscha av mig. En ren och fin och med massor av snusk i sinnet.

Julen kom tidigt i år. För när nakenheten tog över och hud mötte hud. Kom både en och annan present. Både eufori av en sjuhelvetes jävla åktur. Men även en ordentlig omgång av den gigantiska dildon med sugpropp, som utav en händelse bara råkade dyka upp mitt i sexakten. Ni vet, en sådan där gigantisk dildo som brukar cirkulera på fotbollskillars förfester som ett skämt. Ni har nog alla sett en sådan någon gång… En sådan fick jag som en liten förtidig julklapp. Min man är ju helt fantastisk! Han vet då precis hur en kvinna ska överraskas 😉

Med sina 5 cm i diametern och med en längd, som bäst kan jämföras med min underarm, pumpades den flitigt ,hårt och ömsint. Jag älskar verkligen överraskningar. Verkligen utan hela mitt hjärta. Lika mycket som jag älskar min man, skulle jag tro.

Så god jul på er alla fantastiska bloggläsande människor

Jag hoppas ni får en njutningsfull helg

med massor av kärlek

lust

och sköna orgasmer

 

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt