under Bondage & BDSM, Inlägg, JagochMinslyna

Sitter här, några glas vin i kroppen och den andra xide mandarin chili påväg genom min mun, samtidigt så sitter jag och retas med min lilla flicka, hon har väldigt länge bett mig att förtydliga delar av vårat kontrakt som hon har lite svårt att förstå, vilket hon visar tydligt genom att inte göra rätt.

För att få mina förtydligande inlägg måste hon förtjäna dem genom bilder, jag har inget emot att bestraffa fel om och om igen om hon är så dum att hon gör samma sak lika många gånger, fungerar det inte på ett sätt första gången är det ju troligen det andra sättet man kan göra på som är rätt.

Ett exempel:

“morgonbild ska skickas till ägarinnan allra senast 10:30 varje morgon.

Att då konstant skicka den senare funkar uppenbarligen inte, varför då inte årova alternativet att skicka den innan 10:30?  Jo för att hon upoenbarligen inte är smartare än att det är självklart.

Just nu får hon iaf förtjäna aina löjligt överdrivna förtydligande tillägg genom att skicka porriga bilder innan jag ger henne något och jag får hittills väldigt mysiga bilder, kanske delar med mig framåt natten.

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt