under Bondage & BDSM, Inlägg, JagochMinslyna, Tankar

När jag träffar min slyna känner jag otroligt mycket, det är ledsamt att det händer så sällan och nu för tiden ännu mer sällan.

När vi ses känns det som om bara just där och då existerar, som om det baraär vi som finns och att det bara är vår värld.Jag känner mig mäktig, kraftfull, dominant, sadistisk, snygg, sexig, het och åtråvärd, jag känner mig galen och komplett från vettet helt galet kär.

 

Jag älskar det som verkligen träder fram inom mig, hur dominant och sadistisk jag blir, att jag njuter av att piska honom blå ger honom örfilar och binder honom, jag njuter varje sekund av det för det är enda gångerna i mitt liv jag genuint får vara mig själv hela vägen.

Jag får liknande känslor av distans dominansen när den fungerar fast lite mildare men ändå, när det inte fungerar känner jag oxå mycket men inget bra, jag känner mig värdelös, sorgsen, osexig, ful, motsattsen till åtråvärd och jag hatar verkligen hur det är för jag har ingen unns av känslan av mitt verkliga jag, jag har dominanta drag i vardagen mot det mesta och de flesta men det är ju inte samma sak, att vara så dominant i en relation är det som får mig att känna mig märkligt tillfreds och verklig.

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt