under Inlägg, JagochMinslyna

slynan är på jobbet, han har börjat bära trosor alltid nu även om vissa är mer neutrala utan spets eller rosetter.

Ikväll när han kommer hem har jagbestämt att han ska ta på spetstrosor och BH han ska smeka hela sin kropp sina ben, lår, mage, bröstvårtor, sin pung och sitt slynhål, kilen kommer han ju inte åt pga låset.

Jag vill att han ska reta sig själv ordentligt och sedan ska han använda den lilla pluggen, innan jag säger att jag ångrat mig till den stora som han gång på gång ska föra ut och in.

Jag vet hur våt han blir av det, visst gör det lite små ont i början men det går snart över och jag vet att han hillar det även om han inte sagt det.

Förövrigt har slynan fått förbud mot att gå in på min blogg och att kolla annonserna på BC vilket gör honom extremt illa till mods då han tror jag lägger ut lite vad som helst varsom helst.

Jag älskar när han är nervös för han blir så kåt då att han läcker, han älskar när jag förnedrar och utpressar honom, något jag inte är sen med att göra!

Jag hoppas vi kan ses i veckan, har frågat honom om han verkligen vågar släppa iväg mig på ålandsfärga på söndag när jag inte fått något på länge 😉

 

Tidigare inlägg
Comments
  • Daniel
    Svara

    Så hård du är mot honom… 😉

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt