under Allmänt, Inlägg, Mina reflektioner

Tillbaka till Swingerslivet

Det har gått snart 2 år sedan vårt senaste swinger äventyr.

Ni som följer bloggen vet att vi blivit föräldrar åt en liten flicka som är lite över året.

Det är helt fantastiskt att vara just förälder men det sätter utan tvekan käppar i hjulet när det gäller dekandenta aktiviteter, speciellt när man knappt har tid intimitet på tu man hand, hur ska man då ha tid och ork att leta upp & lära känna extra partners?
Tro det eller ej men det kräver en otrolig massa tid, engagemang och framförallt energi att hitta de där guldkornen.

Vi har mer eller mindre samexisterat det senaste året och lite grann skavt på varandra.

Detta var såklart väntat i och med att vi fick barn men man blir ändå lite tagen på sängen över hur man kan gå ifrån kroniskt kåt till totalt asexuell på så kort tid. Sömnbrist har den effekten har vi både läst och upplevt kan jag meddela!

Förra helgen hade vi så barnvakt för första gången!

Vi skulle iväg och bo på hotell i Göteborg, vi skulle ägna oss åt varandra och verkligen må bra.
Sagt och gjort, vi hittade ett mysigt hotell, åkte iväg och checkade in. Låg på sängen och småpratade och när mn fantastiska kvinna sedan föreslår att vi ska ha lite nakentid tillsammans och i samma veva går och klär om till den snyggaste babydoll jag sett så är det ett faktum. Vi har sex, utan tidspress, utan måsten och med bara tid för varandra. Vi njöt av massor av oralsex, i fåtöljen, på sängen och självklart hade hon inte rest hemifrån utan sexleksaker (vi har sällan sex utan dessa fantastiska tillbehör). En av hennes Satisfyers fick följa med, den lilla Magic Wanden och självklart glidmedel och en sexig dildo.

Efter multipla orgasmer och ett härligt sprut så låg vi och kramades, pratade i vad som kändes evigheter.
Självklart blir man hungrig efter en sådan urladdning så vi letade upp en mysig restaurang och delade på en massa goda Tapas, vi drack drinkar, vi drack vin och framförallt pratade vi, vi pratade som vi inte gjort på länge. Ofiltrerat, skamlöst och lustfyllt. Vi skrattade en massa och tänkte att vi skulle minsann ta en drink efter maten, leva lite farligt liksom!

En väldigt trevlig drinkbar lokaliserades och vi beställde varsin drink och fortsatte prata. 
När vi båda sedan börjar gäspa så säger hon “ska vi inte gå till hotellet, det börjar bli sent”, vi kollar då på klockan och inser att den är 20.30….. småbarnslivet!

21.30 somnade vi.

Poängen i detta är att vi så smått började känna oss redo att åka på klubb, att bjuda in extra partners och att hitta på äventyr igen.

Vägen tillbaka till Swingerslivet har påbörjats och även om den säkerligen inte är spikrak så kommer vi att vara tillbaka i matchen förr eller senare. (är du en trevlig tjej eller par så hör av dig/ er *blink*).

Vi hoppas att Ni stannar kvar och deltar även i denna resan.

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • Lina
  Svara

  Men lever ni med någon flickvän fortfarande eller är det bara ni två? Tänkte att ni inte swingat på två år 🙂

  • MinaLustar
   Svara

   Hejsan Lina!
   Vi lever inte med vår flickvän sedan ett tag tillbaka, småbarn och livet har lite satt ett tillfälligt stopp för swingandet 😀

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt