under Bisex, Sexmöten, Swingerklubb, Våra hemligheter

Det är inte så ofta vi besöker swingersklubbar, men ibland händer det! Vid senaste besöket stämde vi träff med ett par som vi har haft kontakt med under ganska lång tid, men aldrig tidigare lyckats få till ett möte med. Lite upprymda och förväntansfulla gick vi den överenskomna baren, ivrigt spanande efter dem. Förmodligen syntes det lång väg vad vi var ute i för ärende, för snart stod de där bredvid oss. 🙂 Första mötet är alltid så spännande; stämmer bilden i huvudet med personerna som står framför en? Den här gången kände vi snabbt att det klickade, så någon timme med skratt och bubbel i glasen gick fort. Ögonkasten blev alltmer dröjande och vi kvinnor började röra lite lätt vid varandra, förstulna leenden utbytas. Nu var det dags att gå till klubben!

Lite pirrigt nervösa var vi nog alla fyra, så vi pratade en stund till när vi väl kommit dit. Snart började våra händer smeka prövande och retande, skämten bli allt mer insinuanta. Och som på en given signal hamnade vi inne i ett av rummen längre in i lokalen, i en hög på en av de stora sängarna.

Visst hade vi alla sett bilder på varandra innan, men verkligheten var ju så mycket bättre att få lära känna! Jag kysste henne längs halsen medan jag lät händerna kupas runt hennes små bröst och smekte bröstvårtorna tills de blev hårda mellan mina fingrar. Jag såg på när hon vred sitt huvud bakåt för att kyssa min man, och det såg så hett ut! Jag kysste hennes man och kände hans händer gå på upptäcktsfärd längs min kropp medan jag fortsatte att smeka henne allt djärvare. Till slut kunde jag inte hålla mig längre utan böjde mig ned för att slicka henne. Efter en stund kom min man och vi hjälptes åt med våra tungor, åh vilken känsla att få henne att njuta tillsammans på det viset! Och att kyssas, delandes smaken av henne mellan oss, mmm… Min man fick sen ta över henne medan jag vände mig mot hennes man och började suga, och jag kunde känna hur nära han var att komma, gång på gång. Vid sidan av oss kunde vi snart både se och höra hur hon fick en av kvällens första fontäner av min man, sjukt upphetsande!

Timmarna i det varma rummet gick fort och vi hann nog prova de flesta kombinationer som fyra personer kan klara av… Vid stängningsdags var vi så tillfredsställda man kan bli efter en klubbkväll, lite rufsiga och rödkindade skildes vi åt utanför med löften om fler kvällar. 🙂

Tidigare inlägg
Comments
  • Eva
    Svara

    Nu ska jag fasen dra med maken på klubb!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt