under Gbkungen, Inlägg

2016-08-18 14.07.15

Ja då var det ett par som jag har träffat två gånger innan och första gången jag träffade dom kommer jag inte ihåg inget ovanligt för mig..Det är ju inte bara en jag har träffat och haft sex med det är ju över tusen kvinnor så alla kan man ju inte komma ihåg så att säga..Fast det värsta var när jag var på Haga när det fanns så kommer det upp en kvinna och börjar prata med mig inget ovanligt men denna gång var det mer känslan att hon kände mig och jag försökte minnas var jag kan ha sett henne men jag visste inte så vi pratade om allt möjligt tills hon frågar kommer du inte ihåg mig???Jag var ju på ett Gb som du hade fixat för två veckor sen!!!Ja vad svarar man på det…Jag svarade..Att jag tyckte det var hon men var inte riktigt säker för hon hade ju kläder på sig 😉 Ja vi skrattade åt det glatt 😉
Till träffen som vanligt så glider jag iväg…Jo och den andra träffen kommer jag där emot i håg var ju bara två vecket sen!! och det var jag som fixad den åt dom och varför jag kommer ihåg det var för det var en massa sms innan vi kom till skott och då menar jag meter vis jag brukar ju säg nej när det kommer meter vis av frågor men jag hade ju träffat dom innan eller hade jag inte det??? Så då har jag mer tåla mod och då vet jag ju att det inte är en runk nisse på andra sidan utan att det är ett par..Till saken så fixade jag träffen och dom vill ju bara ha välhängda män så snäll som jag är så fixade jag 7st välhängda men där den minsta var på 20cm vilket var jag och den längsta var på 25cm och ja vi knullade rent av skiten ur henne i alla tänkbara ställningar Dp två i fittan och hon barra tog emot och njöt och njöt och sprutade och fick orgasmer efter orgasmer det var ju inte ens lönt att räkna dom det var för många orgasmer och mannen bara njöt av synen att se sin fru bli riktigt hårt och bestämd på knullad av välutrustade män..När vi var alla var nöjda så kunde hon knappt gå stå hon var mer en nöjd 😉 och nu när hon kom för en ny om gång så innan vi började knulla så sa hon att det var helt underbart föra gången och att hon fick efter skällningar och började skaka i bilen på väg hem och även så fick hon kramper vilket hon tyckte var helt underbart 😉
Så då är frågan hur toppar man det???Nu när hon är här och den här gången så kom hon själv mannen var sjuk så han kunde inte komma..Hade dok fått direktiv av mannen vad dom ville uppleva och den här gången så ville dom bara ha två män med mig och fota det hela vilket kvittar för mig på tanke på att jag är ju med i många svenska porrfilmer…Finns på johanvilde.com se om ni kan se vem jag är 😉
Jo till träffen så dom ville bara ha två stycken så då tog jag ju kontakt med den som utmärkte sig föra gången dom var hos mig och då var det Mr 24cm inte nog med att hon njöt av hans kuk han gav henne också några fontänorgasm…Så jag tänkte det här kommer bli riktigt bra uppställning och vi två kompletterar ju varandra riktigt bra så det kan ju inte mer en bli en hit eller???? här kommer äntligen hur träffen vart med mig o min kompis 😉

Ja det börjar med att hon kom hem till mig och nervös som fan fast hon hade ju träffat mig två gånger tidigare och hon vet att jag är ju en bra kille som inte skulle göra något som hon inte vill uppleva så att säga..Så hon fick varva ner och tog ett glas vatten..Generös kille man är bjussar på vatten och allt 😉 så vi pratar lite allmänt om allt o inget in stånd och efter stunden så glider min kompis fram och börjar smeka henne över rumpan brösten magen naken o.s.v så helt plötsligt vart jag puck två det är ju alltid jag som glider fram och mjukar upp kvinnorna men denna gång han jag inte med..Men det gör ju inget det vart kanon i alla fall men en märklig känsla då man alltid är först när det handlar om det…Så vi fortsätter smeka hennes tuttar,mage,fitta,lår,nacke ja allt man kan smeka vart efter så tar vi av henne varje plagg som hon har på sig samtidigt som hon runkar smeker våra stora kåta kukar(20cm o 24cm) knappt så hon kommer runt med handen när hon runkar dom och allt de här gör vi i köket så mina granar har något porrigt att titta på fast vad har dom inte sätt är nog mer frågan….Så när vi är helt nakna så går vi in till vardagsrummet och så sätter hon säg på huk över min soffa så min kompis kan ta henne hårt å bestämt med sin 24cm och samtidigt som hon suger min 20cm..Och hon är grymt duktigt på det..Och hon får ner hela min breda långa kuk inte många som får det hon är nu nummer 8 av alla jag har träffat så det är ju en merit i säg…Så min kompis pumppar på bakifrån och hon kommer och kommer och kommer och kommer tills hon får kramp och måste pusta ut hon är tydligen inte van vid så högt tempo på knullandet så efter hon har pustat ut så byter vi plats jag å min kompis så då är det min tur att knulla på henne hårt och bestämt vilket jag gör och hon kommer och kommer och kommer tills hon tappar balansen av allt knullade så vi förflyttar oss till sovrummet där vi knullade på henne hårt och bestämd i alla tänkbara ställningar och hon hade alltid 2 kukar i sig så som en i munnen när den ena knullade henne i fittan eller röven eller när vi körde Dp och hon kom och kom och kom även när jag slickade henne så kom hon…Och efter ett tag av hårt knullade i alla hålen å ställningar så började jag pulla henne så hon fick en sprutorgasm och det bara forsade ner på golvet i en evighet..Det var nästan så man var tvungen att simma ut till köket 😉 efter det så börjar hon bli lite mör men hon tyckte det var så härligt skönt så hon ville ha mer och då hade vi pumpat på i över en timme nån stopp så vi körde riktigt högt tempo dom sista 10min så även vi män kom..Hon tyckte det var helt underbart som att bli på knullad av två hårda tåg utan bli över körd?? Undra vad hon menade med det?? efter det så låg vi på sängen och pustade ut och min kompis var ju tvungen att gå har ju barn som ska hämtas..Ja ni vet hur det är..
Så vi låg och pustade ut och små pratade om sex och vad man hade upplevt och så frågade hon mig det ena och det andra och jag kom på mig själv att jag sa som det var..Att jag har ju bara träffat dom och inga andra par???eller hur mer att det händer rätt ofta..Och då sa hon typ 3-4gånger per veck typ att du träffar för att ha sex med??Då svarade jag nog mer 5-6gånger per veck som jag träffar för att ha sex med ..Och då sa hon fan vad mycket du måste ha fått uppleva?? Jag svarade att ja det har jag helt klart fått gjort ;)Sen undrade hon hur det kom sig att jag var så ödmjuk,social,trevlig och totalt fördomsfri? jag sa att jag är totalt fördomsfri och tycker om alla människor och att jag har inga behov att hävda mig för jag är trygg i mig själv och att jag älskar livets alla utmaningar så som det är regn eller sol det spelar ingen roll för det är det live jag älskar att leva i 😉 Sen vart hon imponerad och undrar om mitt stall av killar som jag har och hur det funkade och hur man kunde få det att fungera? jag svarade att jag har ju hålat på ett tag och känner ju rätt många och att jag tar ju bara dom killar som stämmer in på vad paret vill uppleva och inget annat finns ju ingen mening med att gör något som dom inte vill uppleva det handlar ju att dom ska få en härlig porrig upplevelse och då spelar det ingen roll att ena gången så vill det ena paret uppleva det och det andra de för mig handlar det ju om att se hur dom njuter av spelet sen vad det nu är har ju mindre betydelse så att säga..Sån är jag..Sa jag 😉 och efter att ha pratat om sex så var det tid för henne att hämta sina barn..Så när hon stod i hallen och skulle gå så kramade vi varandra..Det gör jag alltid för övrigt..Så tackade hon för en helt underbar på sättning som var mycket mycket mycket mer en vad hon hade förväntat sig 😉

Mvh Gbkungen
2016-08-18 14.07.15

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • Littlemonsterie
  Svara

  Hej, hur kommer man i kontakt me dig? 😉

  • Gbkungen
   Svara

   Hej!
   Ja du för bli medlem på Bodycontact och så söker du efter Gbkungen och så skickar du ett meddelande till mig
   så tar vi det där efter 😉

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt