under Bisex, Drömmar, Tankar

Till helgen ska vi iväg på fest och tar i samband med det en hotellövernattning.

Någonting händer med oss när vi bor på hotell. Även innan vi började förlusta oss med andra så slog någon porrig gen till så snart vi klivit innanför den kortupplåsta dörren.

Numera försöker vi alltid passa på att träffa likasinnade att dela sängen med. Ses i baren, kåta, blyga blickar (ja, tro det eller ej, men jag blir fortfarande blyg i dessa sammanhang), någon främmande hand som smeker ett nytt lår under bardisken. Överenskommelse om att gå upp till rummet. Friskt hångel i hissen upp, rätta till klänningen innan hissdörrarna öppnas, stryka bort läppstiftet från mungiporna och raskt gå metrarna till det välstädade rummet. Kläder som åker av i en hög. Mumma.

Till helgen hoppas vi få till en träff med en kvinna vi har pratat med i över ett år. Från början pratade vi som par båda två, men längs vägen har de beslutat sig för att hon får gå på äventyr på egen hand.

Vi ser fram emot att få och ge mycket njutning. Finns hur mycket kvar som helst att utforska med en extra kvinna. Jag hoppas få avsluta med en cumswap. En fantasi jag haft ett tag men ännu inte varit med om. Jag vet dessutom hur mycket J älskar när två kvinnor suger hans kuk samtidigt, och att få ge honom det han älskar mest är jävligt hett.

Vi hoppas kunna träffas med vår kvinna tidig kväll och ha en härlig stund. Drömscenariot är sedan att gå på festen och där ha en superkul kväll, och vem vet vad eller vem eller vilka som kan hända sedan?

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
  • Anonym
    Svara

    Har du haft sex i en provhytt??

  • Dixiestankar
    Svara

    Hm. Vet inte hur den tanken kom upp i samband med detta inlägg. Men kanske det.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt