under MinaLustar

Undrar du sambandet?
– En liten parasit i magen som växer stadigt och som kommer bli den nya tillskottet till familjen. Helt rätt. En bulle i ugnen helt enkelt.

Fantastiskt kul, spännande och med krämpor jag hade förträngt att man har under graviditeten. Men lugn, jag ska låta bli att dela med mig av de flesta. Däremot har jag insett att det här med sexlust, sexaptit och möjligheterna till sex förändrats. Det är dessutom svårt att få tag i vettig information om ämnet. För om jag googlar hamnar jag på skitdåliga forumet “familjeliv” där de mest fördomsfulla och inskränkta människorna verkar samlas. Jag blir helt enkelt mörkrädd för hur mycket fördomar och okunskap som hjälps till att spridas där. Prova själv att googla “fontänorgasm gravid” och se var du hamnar!!! ^^ See for yourself.

Hur berättar man för folk att man är på tjocken?
Jo, så är det faktiskt. Har varit så under en tid nu. Det är väl därför jag inte varit så aktiv på bloggen. En del hormoner i kroppen som satt käppar i hjulet för mig på bloggen.
Folk överlag verkar ta illa vid över att jag inte skickat ut ett personligt telegram till var och en av dem och förklarat mitt tillstånd. Helt otroligt. Har de inte ansträngt sig själva för att höra av sig till mig, så får de väl själva fatta att jag inte ringer runt hela kontaktlistan och förklarar att min man hade goda spermier och jag mogna ägg. Blommor och bin. Lista ut resten själv.

Kan hända att jag är lite hård mot min bekantskapskrets nu, men herrejösses vad många trampade tår det verkar vara omkring mig. För att JAG inte berättat att vi väntar barn!!! Det finns tusen skäl till varför vi valt att inte offentliggöra sådan information på sociala medier. Det finns helt enkelt risker som gör att vi inte vill slänga ut första bilden på ett tvåstreckigt graviditetstest på facebook. Det är inte en rättighet man har som bekant att få reda på familjeplaneringen tidigt. Snarare en rättighet från oss att få hålla det för oss själva ett tag.
Nu när magen växer är det svårt att hålla den dold. Särskilt mycket kommer det väl att märkas till sommaren i badkläder och tunna sommarklänningar.

Ni kommer få följa en lite grinigare, lite torrare och en lite mer återhållsam kvinna i bloggen under ett par månader.
Men det finns ju fördelar… efter en förlossning kommer jag kunna bli fistad igen 😉 haha

Massor av kärlek

Hon i Mina Lustar

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Sexposed Things
    Svara

    Grattis:-)

  • Mina Lustar
    Svara

    tack 🙂

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt