under Inlägg, Nakenbilder

                                       Så var det helg och fort går veckorna. Fredagsmiddag med vänner och vi avhandlade samtal om

Björn_3män, sex och kinky saker som utbringade väldigt mycket skratt under kvällen. För mig som är van att få hans närhet, hans sällskap och framförallt att min kropp är så bortskämd med att få väldigt mycket sex så är jobbigt att vara utan. Han är bortrest i jobb och kommer vara ett tag till och sedan har vi gemensam semester utanför Sverige.

Men en vecka utan sex eller göra saker på sig själv kan ju vara lugnt för vissa människor. Men inte för mig och idag tänker jag bara på snusk, dumheter och sex. Det är en känsla som att gå runt hungrig och inte få äta. Hur burkar ni själva göra för att få er själva på andra tankar? Ha sex självklart eller hur? Blir svårt när man inte är i samma land. Nåväl det blir snusk och dumheter inom sin tid.

Så länge får jag sitta och dräggla över snuskiga minnen, titta på bilder och egen gjorda filmer som finns i tryggt förvar. Hoppas att ni har en fin lördag och får mer sex än mig 😉

                                             X0X /Blackangel

 

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • Anonym
  Svara

  Har samma problem, men jag njuter helt enkelt på egen hand. Det blir ju visserligen inte alls samma sak, men man tar vad man får….

  • Blackangel
   Svara

   Visst är det så men hjälpa sig själv på traven är väl en bra grundregel 🙂

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt