under Mysexlife

Igår fick jag äntligen arslet ur vagnen och hämtade ut mitt paket med sponsrade produkter från Gömda Juveler. Och jag blev som ett litet barn på julafton. Hade ingen aning om vad de skulle skicka till mig..
Fick ett stort paket med 5 olika produkter och jag ser verkligen fram emot att få testa mig fram! Både ensam och tillsammans med min nya dejt som jag snart ska berätta mer om..

Tänkte presentera en ny produkt med någon dags mellanrum så att ni får se allt jag fick från Gömda Juveler. Just nu säljer Gömda Juveler ut allt i sin butik för endast 99:- så passa på här om du hittar något du gillar!
Gömda juv

Recommended Posts
Showing 2 comments
 • Anonym
  Svara

  Jag vill läsa ner när kommer nästa inlägg

  • Mysexlife
   Svara

   Det är på gång.. 😉

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt