under MinaLustar

Där i skogbrynet står jag likt näcken med svampkorgen i högsta hugg. Här är det känslan tar över och får blodet att pumpa fortare och fortare. Jag gnider låren lätt mot varandra. Känner värmen stiga och lusten bubbla. Här? Verkligen… jag ställer mig frågande och lätt förvirrad inför min reaktion.

Länge har min lust varit mekanisk och lite lätt påtvingad. Jag vet att jag mår bra efteråt så jag anstränger mig för att känna mig kåt. Känslan är delvis äkta, men delvis framlockad av mina egna hjärnspöken. Tiden har varit knapp. Kroppen har varit stor och obekväm. Likt någonannans utklädnad på en maskerad. Inte min egen, inte min att dela, inte velat fläka, flukta eller låta nångon annan tråna.

Men här i skogsbrynet händer något. En förändring. En transformation.

Jag känner att jag stönar lätt inför fantasin och tanken om att möta dig här. En solig höstdag. Mossan är mörktgrön, fuktig och mjuk. Skogen är enslig, mystisk och det förbjudna får mig att känna mer lust. Här på en stor sten i skogslandskapet vill jag förföra dig. Kyssa dig och klä av dig långsamt. Här ser jag hela skådespelet utspela sig i min fantasi. Här vill jag sära på dina ben och smaka dina safter. Här vill jag smeka, smaka, lapa, slicka och suga. Här får jag en känsla att det nog kan finnas en känsla.

Här får jag en föraning om vad som skulle kunna komma.

Välkommen åter kära lust.

Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Test av Satisfyer 2 PRO