under Lilla Kaos

Vi åkte ut en sväng med bilen. Här ute på landet är ju allt som ligger ”nära” minst två mil bort. Norrland passade på att smeka mig mellan benen samtidigt som han körde. Han fick mig att känna mig härligt slampig när jag satt i passagerarsätet och särade på benen. Jag blev extra kåt så fort det kom en mötande bil, det sög till lite extra i fittan, och det tog inte lång tid innan jag hade kommit, två gånger. Han gör mig så kåt. Så fort han rör mig så sprätter det till i hela kroppen, han gör mig galen. Själv satt han helt oberörd och sexig, med ögonen på vägen.

När vi kom hem igen tog jag på kul på mig ögonlapparna han sover med. Genast när han kom ut ifrån badrummet tog han tillfället i akt och började ta på mig. Han satte sig över mig och började ta för sig. Jag låg kvar utan att riktigt kunna höra vad han höll på med när han gick iväg. Han bad mig att ställa mig upp på knä och började vira tejp runt hela mig, med armarna längs sidorna. Det gick snabbt upp för mig att jag inte skulle kunna göra särskilt mycket i den här situationen. Han la mig ihoptejpad på mage och pluggade dessutom in musik i mina öron. Han tryckte upp pluggen i röven på mig och torkade min våta fitta med mina trosor. Sekunden efter fick jag dem självklart instoppade i munnen. Han lekte med mig en lång stund, la isande kalla saker på min rumpa, smiskade mig med en flugsmälla och smiskade min rumpa blå med sina händer. Jag var i himlen. När han sen tyckte det var dags att ta bort tejpen kan han ju råkat slita bort allt mitt hår på armarna. Det framgick väldigt tydligt varför bondagetejp är gjord för att inte fastna i annat än sig själv. Jag är fortfarande flammigt röd på armarna. Han är nog lite av en sadist. Han tyckte nog att det var minst lika roligt att dra bort tejpen som han tyckte det var att smiska mig. Fy fan vad jag skrek. In i duschen och när jag kom tillbaka så knullade han mig åter igen i röven. Är han snäll får jag smeka mig själv samtidigt, vilket ju så klart gör att jag kommer åh det grövsta. Han kom även han, i min röv. Hög mysfaktor, minst sagt.

Jag är verkligen så sjukt nöjd över hur bra sexet är. Jag tror däremot jag är semiuttorkad av hur mycket jag har squirtat de här dagarna. Läpparna känns alldeles skrumpna och jag har huvudvärk. Eller så är det väl bara ett resultat av alla de orgasmer jag har fått och all satans kuk jag har sugit.

Innan det var dags att säga hej då för den här gången la han sig över mig i en 69:a. Kuken kommer verkligen långt ner från just den vinkeln. Lite hulkande blev det så klart, men inget kräks. Jag gillar verkligen att vara så låst i det läget. Man kan inte ens försöka trycka huvudet bakåt, eftersom man ligger ner på sängen. Bara gapa och ta emot, min favorit. Han avslutade det hela med att komma i mitt ansikte och att sen smeka mig till ytterligare ett squirt. Eller jag fick smeka och be honom om att stoppa in fingrarna. Han gör på något speciellt sätt som gör att jag kommer på nolltid. Jag vägrade att sluta utan fortsatte komma en gång till innan han tog tag i min hand och sa att det fick räcka. Han har nog rätt, det var nästan så käken började skaka. Den gör det när jag spänt mig så mycket av att komma. Min fitta är sjukt svullen, är nog sunt att låta den vila ett par dagar.

 

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Eric C
  Svara

  Det var det skönaste jag läst på länge, det gav mig en riktigt härlig och lång utlösning.
  Tack så mycket.

  • Lilla Kaos
   Svara

   Det var så lite! Har aldrig funderat närmre på att mina texter är så tändande så att de fungerar som runkmaterial, så det får jag verkligen ta som en komplimang

 • Lelle
  Svara

  Gillade verkligen att läsa det du skrivit! Själv bor jag med en ytterligt pryd kvinna. Jag älskar henne innerligt, men ibland önskar jag att hon – åtminstone för en stund – kunde släppa loss alla hämningar och ge sig hän. Att läsa och förstå att det finns kvinnor som dig är befriande! Jag läser gärna mer kring dina “eskapader”!
  /L

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt