under Sexandtattoos

Hej allihopa!

Jag har fått äran att bli en del av Mina Lustar, vilket jag tycker är helt fantastiskt roligt. Detta inlägg tänkte jag viga åt att berätta lite om mig själv; mina sexuella preferenser, personlighet och annat som ni förhoppningsvis tycker är roligt.

 

Att skriva och berätta historier genom skrift har alltid varit ett stort intresse hos mig. Redan som liten författade jag texter på mammas och pappas dator om precis allt mellan himmel och jord. I skolan gick skrivuppgifterna som på räls och jag lyckades alltid kamma hem högsta betyg. Någonstans här insåg jag att om jag tycker att någonting är riktigt kul, och kämpar hårt – så är  ingenting omöjligt. Skrivandet utvecklades allt eftersom åren gick, jag började utvidga mitt språk och kunde snart låta som en fullvuxen kvinna fastän jag bara var fjorton år gammal. Någonstans här, i tidiga tonåren, började jag författa noveller. I början var novellerna blyga och neutrala – jag förde en blogg som fungerade som en bok för mina vänner. Några år senare började jag utforska att skriva sexuella noveller. Till en början skämdes jag lite, men anonymiteten räddade mig. Jag har nu alltså skrivit sexnoveller ett tag och det var på den vägen jag hamnade här. Novellerna jag har författat har alltid varit sanningsenliga och därför kommer jag såklart fortsätta på samma spår här. Det finns ingenting bättre än att veta att min historia påverkat någon annan.

 

Jag har ingen fast partner utan lever livet som heterosexuell singel. Idag sitter jag otroligt svältfödd och kåt då jag faktiskt inte haft sex på hela nio dagar. Detta är det längsta jag gått på mycket länge!!! På grund av detta har jag idag bestämt mig för att gå ut och dansa. Egentligen är jag trött på krogragg – men ibland hamnar jag tillbaka där ändå. Mina vänner vet om hur mycket jag älskar sex och jag är aldrig sen att ta upp diskussionen med samtliga vänner. Allt som oftast när jag är i ett rum handlar samtalet om sex – eller också har jag faktiskt sex. Jag har länge kämpat med dålig självkänsla och dåligt självförtroende, men genom helt fantastiskt sex och män som tagit hand om mig på bästa sätt så börjar detta faktiskt vända. (Nu vet jag att många säkert kommer att tycka att jag inte ska finna min självkänsla genom hur mycket män tycker om mig eller ej, och det gör jag inte. Men att ha fått se vilken inverkan jag har på män har fått mig att förstå att jag inte kan fa så ofantligt dålig som jag trott under många år.)

 

Som person är jag jämt glad. Jag har alltid lätt till skratt och är ibland lite för social. Jag tycker alltid om att utbyta ord med folk omkring mig. Ibland har det försatt mig i situationer som unga kvinnor inte ska, men det har också lärt mig att se skillnad på vänlighet och vänlighet. Jag är en kvinna som vill göra mina egna misstag och leva mitt eget liv. Mina vänner brukar konstatera att jag är galen, men jag svarar alltid samma sak: “Jag vill inte sitta på min röv som åttioåring och ångra att jag inte levde fullt ut. Livet är här och nu – får jag en chans som verkar kul så tar jag den!”. Och det är väl just därför jag är här och skriver detta inlägget just precis nu. Jag hoppas att ni vill följa med mej in i mitt sexuella liv. Jag har inga hämningar och lovar att inte utelämna smaskiga detaljer!

Kyss och smek, nu ska jag ut och göra stan osäker! Vem vet, vi kanske ses!

Tidigare inlägg
Showing 8 comments
 • Nanna
  Svara

  Spännande!
  Ha en skoj kväll!

  • Sexandtattoos
   Svara

   Tack, det blev en magisk kväll! Inlägg om min kväll kommer snart. Kolla gärna in!

 • Lasse
  Svara

  Härligt med människor som vågar vara, vågar leva ut sin lust och passion till livet, sex och åtrå…. Önskar jag var en del av ditt fikarum haha

  Följer med spänning din fortsatta resa i erotikens härliga värld.

  Lasse

  • Sexandtattoos
   Svara

   Så kul att höra att du gillar det, och det gör mig himla glad att du vill följa min resa. Senare kommer ett inlägg om hur min kväll blev, läs gärna det!

 • Love to taste
  Svara

  Så…vad bjöd kvällen på?

  • Sexandtattoos
   Svara

   Någon är nyfiken! Det gillar jag. Ett inlägg kommer avslöja hur magisk min kväll blev.

 • Naughty me
  Svara

  Haha, du och jag måste helt klart ha en tjejkväll nån dag och ladda upp med vin och sexsnack! Känner igen mig själv så sjukt mycket i dig! *kram på dig!*

  http://sexblogg.org/naughtyme/

  • Robert
   Svara

   Hej! Du verkar vara den jag sökt efter i alla år haha! Jag är 27 och från Göteborg. Jag älskar sex lika mycket som dig. Svårt att hitta någon med samma törst och med lika få hämningar som en själv. Ett långskott att skriva här men chansar och hoppas du låter mig skicka bild på hur jag ser ut och sen kanske tjöta och ses och gå mental och knulla oss till klimax. Ha det gött! Ps: du verkar vara en lättsam kåt underbar tjej

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt