under Inlägg, Nyheter

Vi vaknar upp på morgonen alla tre i varandras armar. Jag ligger i mitten och har min älskling på ena sidan om mig. På andra sidan om mig ligger den bedårande kvinnan som skakat om min sexualitet det senaste dygnet. Hon kryper tätt intill mig och smyger upp en hand längs min midja. Alla våra 6 armar börjar slingra sig om varnadra. Jag känner mig som i ett ormbo ar smekande armar och känner hur våt jag är igen.

Bildkälla: http://blackandblondelesbians.tumblr.com/

Bildkälla: http://blackandblondelesbians.tumblr.com/

Igår kväll spenderade vi i sängen, men även hade vi sex i badkaret och i soffan. Våra grannar måste verkligen undra. Både jag och vår besökare är högljudda. Det måste höras att det är två olika kvinnor som kommer i multipla orgasmer som skakar om hela huset vi bor i.

Jag smeker henne längs magen, utmed den där fantastiska kurvan upp på höften och låter handen glida ner längs hennes hennes rumpa. Det är smekande händer överrallt på min lätt ömma och möra sönderknullade kropp. Min sambo smeker mig bakifrån. Jag lyfter ena skinkan lite så att han kommer åt bättre. Jag är våt och monstret är lättväckt. Han vet precis vilka punkter han ska vidröra för att få blodet att rusa. Från andra sidan av mig smeker hon mig med försiktiga fingrar smeker hon min klitoris och han för in sina fingrar och börjar lätt att pulla mig. Jag känner mig så omhändetagen. Så ompysslad och så fantastiskt omtyckt och beskådad. Jag smyger ner min hand på ena sidan om mig och tar tag i min sambo hårda lem och smeker och tillfredställer honom med ena handen, min andra hand smyger jag ner mellan benen på henne och får henne att flämta lika uppskattat som jag själv. Vi njuter av varandras händer och fingrar och känner upphetsningen stiga.

Efter mogonens andra orgasm vänder jag på mig och kör ner huvudet mellan hennes  ben och slickar henne ömsint och noggrannt. Bakommig ställer sig min sambo och för in sin hårda penis i mitt plaskvåta sköte. Jag vet att han älskar att se mig slicka en annan tjej. Jag vet att det gör honom helt vild av åtrå. I rytmiska hårda stötar tar han mig bakifrån. Jag stönar samtidigt som jag intensivt slickar henne till brygga. Hennes kropp vrider sig i intensiva stötar. När hon kommer ner för landning tittar jag henne djupt i ögonen… Smyger upp till hennes ansikte och kysser henne. Hon är så sexig. “Jag är inte klar med dig än” viskar jag i hennes öra. Jag plockar fram vår magic wand och ber min sambo att ta henne istället. Han tar tag i hennes ben och drar ner henne till sängkanten. Hon är så fantastiskt trång. Precis omtumlad efter en orgasm och med ett fånigt leende på läpparna. Det syns på henne att hon fortfarande är upphetsad och även lite nyvaken.

Min sambo tränger in i henne och hon stönar av välbehag. Jag sätter mig över henne och hon börjar slicka mig, snurrar in hela ansiktet i mitt sköte. Jag sätter igång Wanden och plaserar den strategiskt precis på hennes klitoris. Hennes slickande blir hackigt men så skönt. Jag märker  tydligt att hon njuter. Hon stretar emot och kråmar sig vildt. Jag håller ner henne med min kroppstyngd och han stöter i henne hårdare. Det dröjer inte längen innan hon skriker ut i en hård orgasm. Jag och min sambo tittar på varandra med kärleksfulla blickar. Delad kärlek är dubbel kärlek.


Det här är vad jag kallar en god morgon.

/ Mina Lustar

 

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt