under Inlägg

Återigen sitter jag där en kväll och scrollar på Tinder.

Vänster, vänster, vänster, vänster.

Tillslut dyker en bild upp av en fin kille i 30-års åldern, han kan väll få en högerswipe. Match!

Konversationen blev kort men givande. Han är lång med ett vackert leende och säger att han har en fantasi. Jag är nyfiken och sugen på spänning.

– Jag fantiserar om att boka en träff med en främmande tjej. Inga bilder får skickas innan, det som finns på tinderprofilen är det som finns. Jag åker till hennes adress, dörren är olåst. Jag kliver in i hallen och klär av mig mina kläder. I sovrummet står hon på sängen på alla fyra, helt naken med rumpan mot dörren. Hon får inte vända sig om och se på mig förrän jag klappar henne på rumpan.

Jag tar en snabb funderarpaus innan jag svarar. Det är inte första gången jag hört en sån här fantasi från en man och jag har haft liknande träffar tidigare, men aldrig någon med ett krav att inte få vända mig om förrän han ger tecken på att det är ok. Kommer han ge tecknet så fort han kommer fram eller kommer jag känna hur han tränger in i mig innan jag känner klappen på min rumpa?

Jag skriver min adress. – När är du här?

Det tar honom strax över en timme att ta sig till mig. Jag förbereder mig genom att ta en dusch och plocka undan lite i lägenheten. 15 minuter kvar. Jag börjar känna en viss nervositet komma krypandes. Är det här verkligen vettigt av mig? För mitt inre låssas jag att jag berättar för en av mina vänner om vad jag är på väg att göra. Jag kan tydligt höra hennes röst.

Tänk om det inte är han på bilderna. Tänk om han är äldre än han utger sig för att vara. Tänk om han är sadist. Tänk om han tar med sig vänner.

Tänk om, tänk om, tänk om, sånt tråkar snabbt ut mig. Vad är det värsta som kan hända? Men det där sista lämnade ändå en liten klump av oro där i magtrakten. Det här var kanske ändå en onödig risk. Men nu har vi ju redan bestämt och jag är sugen… Jag får helt enkelt kompromissa med en liten snabb kontroll i alla fall innan han kommer. Vi hade redan bytt telefonnummer på Tinder så jag gjorde en snabb Googling på hans nummer. Det tillhörde en person som stämde bra överens med namn, ålder och bostadsområde som han hade uppgett. Då fick jag ett meddelande.

– Jag är här nu, vad är portkoden?

Det får bära eller brista. Jag ger honom koden, dubbelkollar igen att lägenhetsdörren är olåst och ställer mig sen på sängen enligt hans instruktioner.

Jag hör hur dörren öppnas och stängs.

Ett par skor som tas av.

Är det ett djupt andetag jag hör från hallen? Därefter prasslandet av kläder och troligen ett bältesspänne som slår i golvet.

Det blir tyst en sekund.

Jag sväljer. Snart kommer han.

Tittar rakt fram in i väggen. Jag får inte vända mig om, påminner jag mig själv och stålfäster blicken. Det är som att inte slicka sig om läpparna när man äter en munk med socker. Nästintill omöjligt.

Sovrumsdörren knarrar till när han skjuter upp den och kliver in i rummet.

Det går en rysning genom kroppen, men jag vänder mig inte om.

Han står still utan ett ljud i något som känns som en evighet. Andas han ens?

Jag biter mig i läppen och svankar lätt med rumpan.

Han andas ut och tar ett steg närmare sängen.

Jag känner hur hans blick bränner i varje millimeter av min kropp. Det känns verkligen att han betraktar mig där jag står. Det är jag som är naken och blottad, ändå känner jag av en nervös blygsamhet från hans sida.

Tillslut samlar han mod till sig, kliver fram och lägger en hand på min rygg som han sen glider ner mot min rumpa som han smeker. Hans beröring är mjuk och trevande. Min nervositet är helt bortblåst. Istället fylls jag av en brinnande lust.

Smack!

Han har klappat till mig på rumpan. Jag vänder mig om och ser upp i hans vackra leende. Han ser precis ut som han gjorde på bilden. Jag ler mot honom och reser mig så jag står rakt upp på knä med ryggen mot honom. Hans händer letar sig till mina bröst och han mun till min nacke där han biter mjukt. Jag gnyr lätt och känner hur hans stånd pressas mot mig. Jag greppar tag om hans nacke och vrider mitt huvud så vi möts i en kyss, sen viskar jag in i hans mun:

– Knulla mig.

Fotograf: Den okända

Tidigare inlägg
Showing 7 comments
 • Alex
  Svara

  Ser inte ut som han drog en nitlott..

  • Nymphomaniac
   Svara

   😉 Nej, jag brukar snarare betraktas som en Jackpot 😉

 • Falubo
  Svara

  Låter väldigt likt en fantasi jag själv bär på. Härligt att du vågade och hoppas kvällen var riktigt het 😉

  • Nymphomaniac
   Svara

   Kvällen var väldigt nervkittlande 🙂 Jasså, har du någon egen twist på fantasin? Plz do tell 😀

 • Jeppe
  Svara

  Wow, härligt att du vågade ta steget.

  • Nymphomaniac
   Svara

   Jag va tvungen 😉 Det ligger inte i min natur att backa från spännande upplevelser 😀

 • Black_edition
  Svara

  Önskar de va ja som fick knulla dej den kvällen.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt