under Inlägg
Jag sitter där och vet att jag inte lytt dina order igår. Jag vet att jag varit olydig med flit. Vet att jag måste berätta för honom, avvaktar för jag vet att han kommer straffa mig. Vill ju bara ha hans uppmärksamhet och det kommer jag få mer eller mindre.
Jag går bort till honom med nedsänkt huvud och jag vågar inte möta hans blick. Han tittar på mig och förstår att jag gjort något som jag inte får.
– Har du varit en stygg liten flicka, frågar han.
– Ja, svarar jag skamset.
– Vad har du gjort?
– Onanerat och kommit utan din tillåtelse. Förlåt, men kunde inte hålla mig längre.
– Hmmm….ja, du vet vad som gäller, säger han med sträng röst.
Det har gått några dagar och jag har gått runt och varit orolig för när mitt straff ska komma. Det jobbiga är ovetskapen om när och vad som kommer att hända. Varje gång han ropar på mig, så blir jag nervös för att nu kommer han ge mig mitt straff.
– Kom hit, ropar han.
Jag känner nervositeten pumpa runt i hela kroppen och jag går dit. 
– Ta av dig kläderna, ber han mig med sträng röst.
Jag klär av mig sakta och försöker fördröja mitt straff lite. Han står där och tittar på mig och jag vågar inte möta hans blick. Jag tittar ner i golvet samtidigt som jag klär av mig plagg för plagg. 
– Luta dig över köksbordet och puta ut med rumpan, befaller han mig.
Jag gör vad han ber mig och står där och tittar ut genom fönstret som en duktig flicka. Vet att om jag tittar bakåt, så blir mitt straff än värre. Jag hör honom bakom mig och sen känner jag första piskrappet över min rumpa. Jag rycker till och skriker till av smärtan.
– Tack, säger jag. 
Har nämligen fått lära mig att tacka för allt som han ger mig. Sen kommer nästa rapp och så fortsätter det. Jag känner hur tårarna börjar rinna ner för mina kinder och jag kan knappt klämma fram ett tack längre. 
– Vad har du lärt dig utav det här och varför fick du pisk idag, frågar han. 
– Har lärt mig att jag inte får onanera och komma utan din tillåtelse och därför fick jag pisk, svarar jag snyftandes.
– duktig flicka, säger han och smeker min ena ömma skinka. 
Hör hur han lämnar rummet, men jag vågar inte röra mig, för jag har inte fått hans tillåtelse att gå därifrån. Tårarna rinner fortfarande ner för mina kinder och jag känner hur mina skinkor ömmar efter hans behandling. Hör hur han kommer in i köket igen. Han kommer fram mot mig och jag känner hur han smeker mina skinkor. Hör hur han öppnar något och sen känner jag hur något kallt rinner ner mellan mina skinkor. Känner hur hans hårda kuk trycker emot mitt tajta hål. Han pressar in den med bara en ända stöt och jag skriker till av smärta. Känner hur det smärtar varje gång han kör den in och ut ur mitt alldeles för tajta hål. Ut och in….in och ut. Jag gnyr högt varje gång han stöter in den. Han jobbar rytmiskt. Han smiskar till min ena ömma skinka och för en stund glömmer jag bort hur det smärtar när han pressar in sin kuk i mitt tajta hål. Känner hur han ökar takten och jag hör hur han andas allt tyngre. Jag känner tillslut hur hans stenhårda kuk börjar bulta i mitt tajta hål och jag hör hur han ger ifrån sig ett ljudligt stön. Känner hur han kuk pulserar och han fyller hela mitt tajta lilla hål med sin varma sperma. Han drar ut den och smiskar till mig på skinkan. 
– Varsågod och gå och ta en dusch och snygga till dig, säger han innan han lämnar köket.
Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt