under Inlägg

Idag vill vi tipsa om Bra dejtingsidor, en sajt som recenserar och listar seriösa dejtingsidor. Bortser man från att sidan kan behöva ett ansiktslyft så är det en bra källa till information om svenska dejtingtjänster. Sidorna som listas här är handplockade av teamet bakom hemsidan. Vi vet alla att det finns en uppsjö av dejtingsidor ute på marknaden och många av dessa håller tyvärr inte den kvalité man skulle önska sig. Tittar man t.ex. på sexdejtingsidor, alltså sajter som syftar till att hitta en sexpartner så är det ytterst få (!) som har något att erbjuda. Många av dessa sajter har en medlemsbas bestående av 99% killar, vilket i och för sig är rätt sjysst om man är den som får välja bland dessa killar men mindre bra om man är en kille som söker en tjej som ni säkert förstår.

Det som vill prova på nätdejting rekommenderas således att prova en “vanlig” dejtingsida då chanserna att träffa någon är större här. Det finns dejtingsidor som riktar sig mot alla och dejtingsidor som har en specifik nisch. Hos Bra dejtingsidor finns det gott om recensioner och dejtingtips som hjälper dig hitta den bästa dejtingsidan för dig.

Hur väljer man en bra dejtingsida?

Det finns ett par saker att tänka på. Som sagt, en del sajter har en specifik nisch och riktar sig således mot en specifik grupp av dejtare. Så börja med att leta upp en sajt som verkar intressant. När du väl hittat en sajt som du tror skulle passa dig så finns det ett par saker att stämma av.

  • Hur ser åldersintervallet ut på sajten? Passar det dig?
  • Priset, är det helt gratis eller kostar det och i så fall hur mycket?
  • Hur ser aktiviteten ur på sajten, händer det saker eller är de flesta medlemmarna inaktiva?

Lycka till! 🙂

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt