under Lilla hemliga jag

Idag fick jag ett väldigt trevigt sms från min sambo som varit bortrest några dagar. Ett litet smakprov på hans goda natts sömn och en trevlig morgon. Filmsnutten visar hur han smeker sin låga tjocka lem. Jag får knipa ihop mina ben så upphetsat det gjorde mig. Ytterligare ett sms kom med texten “Vill du se när jag kommer?”

“Jaaa” svarade jag snabbt.

Inget sms kom och jag väntade länge. Kändes som en evighet.

Plötsligt ringer ett Face Time samtal. Det är ifrån honom.

Den härligaste synen en kvinna kan få efter alldeles för lång tid utan sex.

Han smekte sin hårda kuk mellan sina fingrar. Han låg i sängen på hotellet med benen isär. Han smekte den i långa härliga drag. Det var en ren fröjd att se.

“Jag vill se dig naken” säger han efter ett tag.

Jag började slita av mig kläderna, varken graciöst eller sexigt, detta längtade jag efter. Detta behövde jag lika mycket som mitt nästa andetag. Jag satte mig i position i soffan med telefonen på bordet så han skulle kunna se mig när jag smekte mig själv. Med ett finger började jag smeka min svullna klitoris. Med ens reagerar min kropp och genast kände jag att det inte räcker med att endast smeka. Jag behövde mer. Mitt inre töstade efter mer.

“Stick in fingrarna i fittan, jag vill se dig” säger han med ansträngd röst. Hans andetag blev allt snabbare och yttligare.

Jag förde två fingrar till mynningen och sakta trängde de in i mitt fuktiga inre. Ett stön slapp ut mellan mina läppar. “Ååå… så skönt.” Kontrollen över min kropp försvann efter varje stöt av mina fingrar. När de når ända in i djupet smiter ytterligare ett stön ut och jag börjar gunga med mina höfter för att få ytterligare tillgång till mina fingrar.

“Du är fuktig, visa mig dina fingrar” väser han.

Jag höll fram fingrarna och visade min saft från min egen upphetsade kropp.

“Får du in hela handen?” frågade han mig.

“Det får jag säkert” svarar jag medans jag för fingrarna in och ut i allt snabbare takt utan att egentligen tänka på vad det är jag svarar på.

“Hela handen” hörde jag honom säga med en sträng röst. “NU.” Genast kom jag på mig själv. Det är inte bra att inte lyda, att inte uppfylla min käraste önskan. Det kan bli konsekvenser. Härliga, hårda konsekvenser. Men jag är en duktig flicka, för det mesta i alla fall så jag började gnida handen mot min öppning för att den skulle bli våt och sakta jag förde in ett finger efter ett annat i fittan.

“Åh, shit vad sexigt” hans röst är ansträngd och jag kan se hur hans grep om kuken hårdnar och blir allt mer aggressiv i rörelsen. Bara åsynen av den hårda ådrade kuken fick mig nästan att komma.

Jag visste att jag inte skulle hålla länge om jag förde in hela handen. Så när jag hörde hans andning bli mer och mer ansträngd förde jag tillslut in även tummen. Det är lite knepigt att fista sig själv. Det kräver rätt vinkel, vilket jag inte riktigt satt i. Med lite hjälp utav min andra hand tryckte jag till och in kom den. “ÅÅÅÅ… jälvla skit” Varenda nerv skrek att få det de krävde. Att få komma.

“Vart vill du jag ska komma?” Frågade han mig. Jag tittade ner och såg att han var nära.

“Kom på din mage så jag kan se det”

“Jag hade hellre kommit på din mage”

Innan jag visste ordet av det kom han. Säden sprutade ut ur honom i en våldsammt tryck. Hans hårda grepp om sin stenhårda kuk rörde sig långsamt upp och ner, enda ner till roten. Han mjölkade sin kuk och jag kunde se saften som kom ut. Jag knöt min hand som jag ännu hade inne i mig och tryckte uppåt och med andra handen började jag smeka min klitta. Snabbt och hårt cirkulerade mina fingrar över den hårda ansträngda knoppen. Inte lång tid därefter kunde jag känna den välbekanta känslan komma från ryggraden ner mot min öppning. Jag sköt upp ryggen och när hela mitt inre knöt sig. En våg av känsla sköt sig genom min kropp och hela jag krampade. När det värsta lugnat ner sig tog jag ut handen ifrån fittan. Jag tog ut handen och tittade på den på den. Den var våt, riktigt våt.

 

Allt jag kan säga är att ha nätsex är något att rekommendera. Även om det i mångas tycke är väldigt vanilj fungerar det absolut som det där lilla extra när din älskade är borta.

Tidigare inlägg
Comments
  • Lars
    Svara

    Jag efterlyser bilder på detta 😀
    Stenhård direkt…

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt