under Leva i en porrfilm

Jag går igång på att låna ut min kvinna. Jag älskar att hon är kåt och att hon gör någonting åt saken. Så när vi inte kan träffas tycker jag om att hon njuter av andra män. När hon skickar bilder eller återberättar det blir jag superkåt själv. En ren win-win-situation.

Men det är inte speciellt lätt att hitta nya lämpliga kandidater. Hur fan kan vuxna män tro att jag skickar iväg kvinnan jag älskar till en anonym profil, till någon tjomme som inte ens vågar visa en bild på sig själv eller lämna ut ett telefonnummer? Och inte har någon bättre anledning än att deras lust ska tillfredsställas.

“Du verkar inte vilja låna ut din kvinna.”

Kom igen. Jag ställer två enkla krav. Ge mig ett telefonnummer eller en referens på någon som du träffat och jag kan prata med. Vad är problemet? Jag är ledsen grabbar, är ni så rädda om er identitet är det nog bäst att ni håller er i skaklarna. Som om jag dessutom skulle avslöja era uppgifter för någon. Till vem då? Sorry, men ert sexliv är inte tillräckligt spännande för att jag skulle kunna sälja det till Aftonbladet.

Kom igen nu och agera som män och inte som fjuniga fjortisar. Om man verkligen vill så måste man också våga och man behöver något att erbjuda.

Tidigare inlägg
Showing 4 comments
 • Swaize
  Svara

  Bra skrivet och således helt rätt. Bara för att folk sitter bakom en dator tror de att de i sin anonymitet kan äga världen och förväntar sig att du ska uppfylla deras behov. För att de har inte kapaciteten att göra det själva. Förstår du hur jag menar?

  Återigen, riktigt bra skrivet. Keep it up.

 • Jesper
  Svara

  Hej. Har försökt skicka mejl till dig. Men det verkar vara något strul med adressen. Har du en alternativ mejl jag kan nå dig på?

 • Stralle
  Svara

  Härligt. De önskningarna hade jag med min fd. Vi gick igång på det i fantasin men det blev tyvärr inget av med det.
  Har även haft några älskarinnor senare men ingen av dem har känt för att berätta något.

  Tråkigt att männen beter sig som de gör, men hoppas att du/ ni hittar någon lämplig kandidat.
  Lycka till
  Lasse

 • Leva i en porrfilm
  Svara

  Tack för era kommentarer! Ledsen för att jag inte sett det förrän nu. Verkar få mail ytterst sporadiskt när någon kommenterar.

  Jag förstår hur du menar Swaizie. Håller med.

  Ni kan maila mig på pihpk@hotmail.com om den andra adressen inte funkar.

  Ja, Stralle. Jag hittade en annan kandidat. En kompis som jag känt sen länge och som jag litar på. Så när jag var på semester fick han ta hand om min kvinna en kväll.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt