under Självupplevt

bdsmFukten i rummet är kvalmig men behaglig. Vattnet som droppar längs min hud.

Värmer, smeker och kapslar in mig. Att få en stund för sig själv i detta kaklade rum. Egentid, en privat stund, ett skäl att få njuta en stund utan krav på motprestation. Helt för mig själv låter jag vattnet spruta längs min kropp. Känna hur ångan fyller rummet, immar igen badrumsspegeln och döljer befintliga krav på perfekt noppade ögonbryn och rakade ben.

Idag har jag med mig ett par av mina leksaker. Effektivitet är nyckelordet och minuterna kan vägas på guldvåg. Jag vill även hinna med hårinpackning, kropps scrub och få kroppen insmord i väldoftande lotion. En 40 cm långa mastodontdildon med sugkopp får följa med tillsammans med en vattentät vibrator. Mängder av glidmedel och ett snuskigt sinne.

Med ett klaff suger sugkoppen sig fast på väggen. Dasen hänger tungt ner och tittar på mina nymålade tånaglar. Jag värmer upp mig med vattenstrålen. Intensiva strålar söker varje naken vrå av

min blottade mus. Inser att jag är kåtare än jag trodde. Dildon som blivit uppvärmd av de varma vattenstrålarna känns skön mot min uppsvällda klitoris. Jag gnuggar mig fram och tillbaka. Vibrationerna förstärker njutningen och nu låter jag dildon glida djupt in i mig, en liten bit i taget. Låter mig bli väl utfylld och njuter för fullt. Underbart är kort.

I korta intensiva stötar står jag framåtlutad i duschen och skakar av välbehag. Bättre att ha en gigantisk mastodont dildo extra i duschen för mycket, än att upptäcka att man inte har någon alls och att suget plötsligt infinner sig.

Dagens tips från bloggen skulle vara att experimentera med varmt vatten och sexleksaker. Det gör det hela mycket mer angenämt, än att ha en byrålådskall klump som kyl ner ens kåta underliv. Jag fattar verkligen inte varför man inte gör sexleksaker som är kroppstempererade?

Obs, glöm inte att tappa tvålen lite oftare 😉

Recommended Posts
Comments
  • 19andhorny
    Svara

    Min hårda tonårskuk skulle vilja fylla ut din tighta fitta medans dina skinkor studsar upp och ner upp och ner

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Magic Wand ifrån Sinamatic.se