under Inlägg, MinaLustar, Tankar

onani1Sitter på ett hotellrum i Göteborg. Är här på jobb i ett par dagar. Får spendera min ledig tid på kvällarna för mig själv. Det finns så mycket som figurerar i mitt sinne. Så mycket snusk som jag ej får utlopp för.

Min man var så omtänksam och stoppade ner en ordentlig vibrerande ny kompis i min väska.

Han känner mig bättre än vad jag känner mig själv.

Jag letade upp lite hyffsad porr på nån halvdan sida på nätet och lade mig tillrätta. BRRzzzzzzzrrrrrrrrrrzzzzz…. Mina kollegor som ligger i hotelrummen brevid kanske hör mig. Jag går upp och stänger fönstret. Låser dörren. För att vara på den säkra sidan. Känner mig som 15 år igen och är rädd att jag riskerar att bli påkommen. Lägger mig återigen tillrätta i den stora dubbelsängen. Brrrzzrrrrrzzzrrrzzzr!!!!  Trycker på play på datorn och ser tre halvbra kvinnliga porrskådisar kråma sig för varandra och slicka, kyssa, krama, klämma, klittra och pulla tills en av tjejerna får en sprutorgasm. Det tar mig inte mer än 2 minuter innan jag får en orgasm och inser att den där nya kompisen får uppgraderas till min numer bästa vibrerande kompis.

Såhär efter min lilla orgasm ligger jag och tänker på att det skulle vara så himla mycket mer givande att springa ner på 2a Långgatan och in på Wandas för att få en helkvällsupplevelse. Bli slickad, tagen och komma i multipla orgasmer tills jag ligger och skakar av vätskebrist i svettiga lakan och kroppen är öm i flera dagar. Inte för att det varit för hårt… för att jag helt enkelt har träningsvärk i alla möjliga konstiga muskler jag inte visste att jag hade. Jag skulle inte gå dit själv utan min man, inte i dagens läge. Därför får det blir den här lilla vibrerande saken och porr på hotellrummet. Alltid nåt, men långt ifrån den äkta varan.

Det är liksom som att det kliar på näsan, och man kliar sig på foten. Kliet finns fortfarande kvar. Om inte annat, kan man nästan tro att kliandet blev värre. Precis så känns det för mig.

Nu vill jag ha mer. Mycket mer! Jag längtar efter en helkväll av att vara undergiven och bli tagen av min dominerande man. Jag vill att följande ska ske:onani

 • Han ger mig tydliga instruktioner om vilken roll jag har för stunden.
 • har valt ut vad jag ska ha på mig, lagt fram hela outfiten på badrumsgolvet. Gärna något riktigt kinky
 • Beordnar mig att kliva in i duschen och raka mig slät, sminka mig hårt,
 • När jag är klar ska jag sätta mig på stolen i vardagsrummet.
 • Han tar på mig en ögonmask
 • Sätter på hög musik.
 • Smörjer in hela mig i olja och glidmedel.
 • Leker med mig, viskar vad han ska göra med mig.
 • Beordra mig att suga hans kuk
 • Hela arsenalen av leksaker ligger framme i rummet.
 • Han pendlar mellan hårdhänt och mjuk.
 • Han binder fast mig
 • Njutning, order, total hängivenhet och maktlöshet
 • Jag vill vara hans lilla leksak och ge honom njutning
 • Höra hur han njuter av makten, av kontrollen, av min njutning
 • Han ger mig order om att slicka hans kuk ren. Jag känner smaken av mig själv.
 • Han slickar mig samtidigt som jag har honom i min mun.
 • Han munknullar mig och kommer i min mun.

Det här kliandet kliar bara mer och mer ju mer jag tänker på det…

Avslutar skrivandet här och nu för att se till att spendera lite mer tid ihop med min ny bästa kompis.

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzrrrrrrrrrrr

Recommended Posts

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt