under JagochMinslyna

Tänkte skriva öppet och ärligt vad jag har för syn på slynan egentligen, hur han ser ut i mina ögon.

Han må vara oändligt vacker, inte på ett manligt sätt alls utan han är vacker på ett kvinnligt sätt, jag ser honom inte som en man längre när han all ensam tid är klädd i trosor och numera även bh, det är märkligt att jag alltid tänt på honom i manlig form men när jag började feminisera honom eller snarare henne så blir jag kåtare än någonsin, hon är vackrare sexigare och mer underlägsen än någonsin!

Hon är inte det minsta smart, förstör för sig själv medvetet stup i kvarten genom tjat och gnäll, hon är väll egentligen inte dum så som i att veta saker men når det kommer till vår relation har hon inte ett rätt i huvudet utan står där och ser dum och oförstående ut när jag blir förbannad över helt logiska saker så som tjat och upprepningar, inte heller förstår hon ordena nej eller sluta som brukar vara varningar inför att jag blir förbannad utan tror hon kan komma vidare genom att helt enkelt ändra om samma mening hon upprepat de senaste två timmarna. Logiken är inte något som hon är vän med, det är logiskt att ett nej du får inte betyder just det att fråga tio gånger till är inte logiskt alls, att tro man vet mer ån man gör faller även det utanför ramarna samt att gång på gång tro saker som inte ståmmer för att sedan bli svartsjuk trots motsägelser.

Hon är dessutom inget vidare i sängen, hon gnäller och tar sig friheter, ber aldrig om lov och är dessutom alldeles för snabb, kan inte få mig att komma varesig med tunga eller kuk då hon ger upp för fort med tunga och kommer för fort med kuken.

Det ända som hon gör bra är att vara underlägsen och visa det, varje dag visar hon vilken underlägsen dum slyna hon är genom att som här om dagen köpa en bh på eget bevåg då hon inte hittade det jag bad om och istället göra mig nöjd på det sättet, hon tar alltid sina straff om än med viss motvilja men förstår oftast varför OM jag förklarar varför.

Hon är medveten om hur långt under mig hon är hon vet att jag har alla medel i världen för att ställa till ett helvete för henne och hon vet att jag låter bli sålänge hon uppfyller dom egentligen ganska små krav jag har.

Hon vet mycket väl att hennes kropp inte på något sätt är hennes längre, hon är min lilla slampa och en väldigt horig sådan, hon vet att mitt ord är det som gäller och gör väldigt sällan tvärtom eller låter bli att lyda det.

Det ultimata beviset på hennes lydnad och dyrkan var när hon sög av en annan man, jag hade beordrat det och det tog emot då det inte finns någon bisexuallitet alls men det hände bara mindre än ett dygn senare och jag fick bilder.

 

Många frågar sig nog nu varför jag vill vara med någon jag anser vara dum, mindre vetande, kvinna i manskropp, ologisk, dålig i sängen osv.

Jo jag tycker ju faktist om honom ändå, det är jag som fått honom till allt det genom lirkande belönande och bestraffande handlingar, jag vill ha en extremt undergiven liten slyna som gör allt jag vill, som lyder minsta vink det är det jag varit ute efter hela tiden.

För varje dag känner jag mig mer dominant, självsäker och sadistisk, känns som han verkligen vill ha mig trots att jag kan vara förbannat elak, jag vet att han dyrkar mig min kropp och det jag gör mot honom annars hade han ju opponerat sig.

Jag vet att det i princip inte finns någonting han skulle neka mig och det är så jag vill ha det och jag vet att han vill ha det så med för han är bara svag, ynklig och patetisk, klarar inte någonting utan tydliga instruktioner.

Jag är nöjd, stolt och lycklig!

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt