under Inlägg

Jag hade egentligen inte tänkt mig att skriva om detta men nu ligger det mig så nära och i nutid så mina andra storys får helt enkelt vänta till en annan gång.

Idag tänker jag berätta om min allra bästa vän och hennes man.

Svårt att riktigt veta vart jag ska börja.

Jag har under flera veckor känt att det har varit lite antydningar gällande trekant eller  partnerbyte men har verkligen försökt att prata bort det. Jag trodde nog att jag var fel på det och tänkte att så kunde det inte va.

Hon eller dom kanske jag ska säga vet väldigt mycket om mig men när det kommer till mina fantasier när det gäller swingers/ gangbang och tjejsex har jag varit väldigt tyst.

Inget jag gärna pratar om.

Dom var dom första som fick veta att jag gärna besöker nakenstranden på stranden men där har min gräns gått.

Efter att jag berättat det så har jag fått lite hintar.

I lördags skulle min man iväg och barnen var på olika håll. Vi bestämde att vi skulle träffas, äta gott och det blev även en del dricka.

Under kvällen kom vi in på samtalsämnet sex. Jag fick återigen vibbarna om att dom var nyfikna på att testa .Det ställdes en massa frågor och till slut  öppnade  jag upp mig och berättade om mina ” erfarenheter”  Jag har inte upplevt så mycket, men mer än vad dom har gjort.

Det var många frågor under kvällen och jag kände mig lite obekväm på något vis. Mina bästa vänner! Jag fick vibbarna av att de ville ha sex med mig. Dom hade så många frågor om swingersklubbar och tjejsex.

Kvällen ” räddades ” av att min man kom hem och sen blev det inte något mer den kvällen.  Räddades är ganska fel ord, men jag kan nog inte säga det tillräckligt många gånger- hon är min bästa vän som snart kommer flytta till ett annat land och jag vill inte att det ska bli sura miner på något vis.

Igår kom vi återigen in på swingerspratet och jag började kolla upp olika alternativ. Höll henne uppdaterad för att se om vi kanske skulle kunna hinna med en klubb innan dom flyttar. Vi bollar fram och tillbaka om vi ska lyckas få till en klubb eller större fest  innan dom flyttar.

Som det är nu bor dom tillfälligt hos hennes föräldrar där det absolut inte går att ha sex utan att höras.

För en stund sedan messade hon och frågade om hon kunde få låna ” vårt hus” en stund.

Så medans jag sitter här och skriver ligger dom i min säng och knullar.

Ska jag gå in och göra dom sällskap eller vad händer med vår relation?

 

 

Recommended Posts
Comments
  • Sexposed
    Svara

    Helt säker på att dom hoppades på besök:-)

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt