under Leva i en porrfilm

Det finns en lägergård, belägen på ett hemligt ställe i södra delen av Sverige. Den ägs av ett trettiotal pervon och där ordnas en rad sköna vuxentillställningar. Tänk er ert barndoms kollo. Precis så. Fast med vuxna kåta människor som lever ut sina lustar. Må de vara att hänga upp sin kära i ett träd, låsa in henne i en skrubb, piska på en villig ugis, leka herrskap och tjänstefolk, arrangera ett horhus, ordna en Eyes wide shut-fest eller bara ha lite skönt vilt gruppsex i största allmänhet.

Till den gården är jag nu på väg tillsammans med min kvinna och en annan man. Bilen är till bristningsgränsen packad med olika utstyrslar och attiraljer.

På kvällen med hortema planerar jag att vara hallick. På Eyes wide shut-kvällen får det bli smoking och cape. Sen var jag lite osäker på vilken roll jag ska anta kvällen då man själv får välja tema.

“Du kan ju vara dig själv”, sa min kvinna. “En pervers sexgalning passar ju bra på en sådan fest.”

Jag återkommer om mer rapporter från sommarkollot. Jag ska också skriva om en helt makalöst fantastisk sak som vi gjorde i går som dessutom dokumenterades noga med fina foton. Får se om jag vågar publicera något 🙂

Tidigare inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt