under Inlägg, JagochMinslyna

Idag ska jag skriva om glidmedlet playboy classic som Sexleksakeroutlet har skickat till mig, det är svårt som fasen för mig att skriva om glidedel då det egentligen inte används så flitigt av mig, jag blir extremt våt och har inte anala lekar allt för ofta dock kan jag använda det när jag onanerar i början.

Playboy classic har jag provat med en glasstav samt en realistisk dildo jag inte riktigt vet materialet på.

wp-1467187335514.jpgJag använde inte alls mycket glidmedel till glasstaven och var inte våt innan men det är faktist ett riktigt bra glidmedel, det gjorde verkligen vad det lovade och jag behövde inte fylla på någon gång under min lekstund som man ibland kan få göra så det är jag nöjd med.

Med den andra fick jag använda betydligt mer men när jag väl fick på en bramängd så kändes det riktigt bra, även där va jag inte våt innan jag började men det gled på bra och jag har upptäckt att med ett glidmedel blir man betydligt mer stimulerad än utan, jag har alltid ansett mig inte behöva något.

Dock med den realistiska fick jag fylla på en liten liten klick efter en stund men det gjorde inte mig något alls.

Det står att glidmedlet fungera bra med kondomer och även vid oralsex men det har en liten doft och lite bismak som jag inte kan sätta fingret på (jag smakad lite från fingret bara för den texten).

Jag tycker absolut att playboy classic gör vad den är till för och nu får ni dessutom ett erbjudande av sexleksakeroutlet.

Om ni beställer en annan sak oavsett pris och samtidigt lägger playboy classic i varukorgen och skriver in koden “JagochMinslyna” så får ni glidmedlet helt gratis.

Glidmedlet hittar ni här:
Playboy Classic

Alla andra härliga saker hittar ni på Sexlekskeroutlet

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt