under Sexandtattoos

Hej allihopa!

Efter en tids tystnad är det dags för mig att åter ta till orda. Jag fick mig en pojkvän strax efter mitt förra inlägg – han var en av de som hade varit med min vilda natt då jag hade sex med tre olika personer vid tre olika tillfällen. Förhållanden har aldrig varit min grej, jag är alltid för vild för att orka spendera min tid med enbart en människa när jag vet hur många fler det finns där ute som jag skulle vilja testa. Dock kände jag givetvis att denna man gjorde allting värt och jag glömde bort hela grejen med att kärlek är jobbigt. Till på köpet handlade det om distansförhållande. Jag var mycket positivt inställd till distansen till en början – jag gillar att inte bli fråntagen livet bara för att jag har skaffat partner. Vad jag inte tänkte på var hur svårt allt skulle bli. Vi sågs cirka en gång i månaden och det lyckades cirka alltid matcha med att jag hade mens (inte för att vi brydde oss om det, men tjejer vid min sida vet att det inte är jättemycket härliga tankar i sinnet vid menstruation). Det hela avslutades därför med att vi gemensamt beslutade att avsluta förhållandet innan vi skulle bråka oss ur det på grund av frustration.

 

Detta betyder alltså att jag åter är S I N G E L! Ett ord som kittlar ännu bättre än förr. Jag har hunnit med ett par ligg och jag ska givetvis presentera dessa för er. Dock tänker jag hålla inne det lite till. Min tanke var bara att kika in och säga hej – förbereda er på att jag nu är på väg tillbaka. Håll i er – jag är farligare än någonsin!

Kyss & smek!

Tidigare inlägg
Showing 6 comments
 • Anonym
  Svara

  Jippie!
  Du som skriver så bra, skoj!

 • pia
  Svara

  Jag har faktiskt undrat var du tog vägen, ska bli skoj att lösa om dina äventyr! Du skriver bra tjejen

 • Anonym
  Svara

  Ser fram emot att läsa om all kuk du fått!
  Törs man hoppas på bilder med?

 • Anonym
  Svara

  Instämmer med föregående talare, bilder, du är så sexig!

 • Karina
  Svara

  Vad trevligt, jag har läst dina inlägg hittills och gillar dem!

 • Anonym
  Svara

  Vill ju ge dig det du behöver.. En stor hård kuk!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
tjejsex - en blogg om en bisexuell tjej