under Gbkungen

Ja vad ska man säga nu igår så tog jag min oskuld och knullade på en riktig porrstjärna Blanche Bradburry som har spelat in en massa filmer så som film från Private och även blivit på knullad av den riktiga porr legenden Rocco..Så när jag träffar Rocco så blir jag tvungen att ge han en fem eftersom han han knulla på henne före mig 😉

Ja när man fick reda på att man skulle få knulla på en riktig porrstjärna så började man ju undra hur hon skulle vara som person..Divig/korkad/naiv/bortskämd
och så vidare och skulle hon gå med på att knulla en har ju bara gjort typ 25-30 filmer nu i deras mått så måste det ju nästan vara att man var oskuld eller något 😉

Och så kom dagen vi skulle spela in och det var ju lite synd om mig för då fick jag ju reda på att hon skulle ju sova över hos mig…Så synd om mig..Att ha en porrstjärna över en natt..Ja det är ju riktigt synd om mig 😉

Så då kom hon hon var riktigt tiopoängare snygg som få och lite blyg i början men vem skulle inte vara det kommer till ett annat land där dom pratar något språk man inte förstår och till en stor härlig fyra med 5 trevliga killar med det vet ju inte hon så hon blir till delat ett rum där hon packar upp och gör sig ordning för första scenen och det är med mig 😉 Så jag för ju äran att välja kläder ja eller underkläder som knappt skymmer något och vi män är ju lite så ta vad som passar dig så du känner dej bekväm i det..Men nä så lätt var det inte den här gången så det var ju bara att välja å vraka och ja ni kan ju se resultatet i filmen 😉
Så efter att jag hade valt underkläder så var det raka vägen in i duschen och dusch av sig vi duschar alltid innan en scen..

Så nu till första scenen som jag och hon skulle göra vi skulle knulla i olika ställningar möjliga och omöjliga..Det var lite nervöst i början samtidigt så tänket jag undra vad det är för skillnad mellan ett proffs å amatör mer en att ett proffs lever på sitt filmande och ja det var stor skillnad till att börja med så var det no problem när man skulle köra dp och analt det var ju bara att köra på som en ångvält eller något..den andra skillnaden var att det var ju aldrig några ben armar i vägen och hon hittade och vågade utmana kameran så man såg hur mycket hon njöt av att bli på satt av min stora grova kuk..Eller inte????
Men det var riktigt härligt att knulla på ett proffs man skulle ju kunna jämföra det med att man hade en lagkamrat i hockey som har aldrig spelat mot en som har spelat i landslaget så stor skillnad var det på agerande och inställningen på att få det så bra som möjligt för kameran..

Ja sen var det andra scenen och då skulle hon bli på knullad av en vältränad dominant man som skulle knulla på henne riktigt ordentligt i röven så hon ble riktigt på knullad i röven i alla möjliga ställningar och mannen körde så passa hårt så han fyllde hennes röv och det bara forsade ut spermier från röven alla blev lika förvånad men det måste ha varit riktigt skönt det är ju en sak som är klart 😉 fast han har ju en egenskap att han kan komma flera gånger så han forsat knulla på henne och avslutade som jag med en redig satts i ansiktet som hon kladdade runt innan kameran stängdes av..

Och så var det tredje scenen och sista då skulle vi köra en trekant jag och en till och hon och vad hon fick åka i alla tänkbara ställningar dp två i fittan rida på kuken i fittan å röven och många andra och omöjliga ställningar tills vi bege sprutade i ansiktet på henne så hon fick en till härlig inpackning 😉

Och så här efteråt kan jag säga att hon var en riktigt trevlig härlig jord nära person som tydligen har inventera i lägenheter i sitt hemland av porrfilms
pengarna 😉

Jag kan ju tänka mig att ni undrar hur det var att sova med en porrstjärna och få vara tillsammans ett helt dygn med henne och grejen är att jag kan inte berätta 😉 hårt men sant 😉

Vill ni se bilder av händelsen så är det bara att gå in på www.privatblogg.se/gbkungen

Mvh
Storknullaren

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • Frank
  Svara

  God damned vad sexig tjej!
  Lyllosa dig!

 • Jimmy
  Svara

  Börja med att lära dig skriva ordentligt.
  Sen lär man sila bort en del du upplevt haha

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt