under Gbkungen

 

 

2016-10-13-21-17-33

Ja vad ska man säga jag var lite rastlös på min semester så jag fixade en Gb klubb på Bc som är mer för hårdare och perversare en den Gb klubben som jag och en till pysslar om där är det mer vanilj Gb som gäller..Jag kom på mig själv vad fan menar jag med vanilj Gb sen när blev Gb vanilj?? Ja när man har gjort det för många gånger ; ) Och bevisligen så har jag gjort det mer en en gång…Så till saken så jag har en liten egen sida som jag pysslar om och jag har fått mycket respons men om man är som jag så har jag nog snart jag träffat alla par som finnas på Bc vilket gör att jag får tacka nej till många par som vill ha en härlig upplevelse..För jag tycker om att börja från noll en att ha samma,samma det blir inge kick som en ny kvinna..Men sen finns det ju undantag som alltid och då är det något speciellt som jag ser hos dom som jag kan inte förklara mer en att jag trivs med att träffa dom och det är lättsamt och så är det ju härligt trevligt som det ska vara..Eller som jag sa innan det är som att åka en bussfil när det är tok kö…

Så genom min nya Gb sida så fick jag kontakt med ett par från en annan stad där kvinnan är 24år petie och riktigt sex,vacker kunde lätt vara fotomodell det inte vore för att hon är för kort…Och alltid eller jag får väl försäkra mig nästan alltid när det kommer till kvinnor/tjejer som tänker bara på sitt yttre så har dom så många tiks för sig och gör det besvärligare en vad det behöver vara att ha en trevlig stund….Och även i det fallet var det så och som ni kanske har märkt så blir jag inte imponerad på skönhet utan jag är mer intresserad av personlighet och samspelet som kan vara helt underbart med rätt kvinna..Och ni alla män där ute som jagar bara efter fotomodeller kan jag säga att ni missar helt klart något..Men vet jag kanske tänker annorlunda om jag nu skulle gifta mig någon gång vilket jag inte ska..Så då har ju inte det någon betydelse..förövrigt skönhet försvinner det gör inte personlighet charm och inre skönhet..Tänkvärt om inte annat…

Sen kanske man ska tycka fan vilken tur jag har fick knulla värsta bruden en riktigt 10p men som jag har alltid sagt dom är som jag vanliga människor som du och jag inget mer eller mindre….

Så äntligen till knullet eller rapet rättare sagt men först;

Det finns kvinnor som tycker om att vara i situationer som känns märkligt för vanligt folk som maktlöshet,som rape game eller bli påsatta av flera män hårt o bestämt och förnedrad mentalt och fysisk men det är ett spel och som alla vet så har spel regler och även vi har det så det inte går åt fel hål..För hur märkligt det en låter så är det meningen att det ska vara en härlig upplevelse..Och om det nu skulle uppstå en situation som hon inte räknade med så har vi alltid säkerhets ord och i vårat fall är det som dom flesta har som pysslar med detta har gult eller rött..Gult använder man om man ska ändra på något typ sitter fast för hårt då åtgärdar man det och fortsätter där man var medans rött så tok slutar man med det man gör och lossnar på allt om hon nu sitter fast och ventilerar om det hela..Rätt simpelt i praktiken men en helt annan sak i verkligheten det krävs fruktansvärt mycket av den som fixar det hela blandat att han verkligen förstår vad dom vill uppleva om dom är mogna för det..

Även så måste man hittar rätt killar till just vad paret/kvinnan vill ha och uppleva och så ska man kunna lita på killarna så dom förstår och gör som paret/kvinnan vill uppleva..För det är inte mannens intresse som är intressant för då har han inget här att göra här..Utan det är kvinnans njutning som alltid ligger i fokus och det variera alltid…Som dom flesta vet…

Och när jag kör ett ett spel vad det nu en är så är jag hundra procent lojala till par/kvinnan så hon får den njutningen hon eftersträvar..Och dom män som inte förstår det får helt enkelt lämna platsen sen spelar det ingen roll för mig vem du är..Så så är det..
Här är förutsättning jag fick när jag träffade dom på ett hotell och gick igenom vad dom ville uppleva;
Dom två intygade att hon tål hur mycket som helst och hade få gränser så dom ville uppleva ett rape game hon ville ha det hårt och bestämt dp intensivt och ner sprutad fitta..Det hon inte ville uppleva var att man pillar på fittan,röven,spottar,drar i håret ja det det kan man ju förstå men har man fylligt långt hår typ 1,5meter långt och man inte sätter upp det när man ska köra ett rape game ja då undrar man ju hur erfarna dom är eller vad dom tror ett rape är för något?? dom sa att dom har gjort det många gånger för och så här efteråt så tror jag inte på det inte så intensivt som vi gjorde det och det är lättare att ha någon som vet vad det handlar om en att ha någon som tror sig vet och vill uppleva det för det låter balt eller vad anledningen till det är..

Så till till rapet..Hon kommer in jag drar ner henne på golvet går på en halv sekund och alla andra killar är på henne när hon ligger ner och sliter av hennes kläder och förnedrar henne verbalt vilket hon ville men sen vart det en massa vänt någon drar i håret så efter 10min intensivt knullande och förnedrande så tappade vi farten för håret skull gick till slut inte gör något annat en att knulla henne bakifrån för då var ju inte håret i vägen och sen efter att jag tryckte in min kuk så kunde hon inte ta emot stora kukar vilket vi hade bra mycket av..Ja ja hon som tålde så mycket där ser man så vi som hade stora fick trycka in den i röven där funkade det ett tag i iallafall typ 10min..Jaja hon tål ju hur mycket som helst det var det dom sa..Men som vanligt så är verkligheten helt annat en fantasin så som vi kom överens om att vi skulle fylla henne vart det ju inte..Så i stället så fick hon sitta på knä som en porrstjärna medans vi sprutade ner hennes vackra ansikte..Sen efter det så fick dom för sig att hon ville ha mer så..då runkade jag upp kuken efter att jag hade sprutat ner henne och tryck in den i röven och körde en snabbis och sprutad i röven..Och sen efter det så var dom nöjda och sönder knullad som hon ville bli..Så dom tackade för sig och gick..

Nu kanske ni tycker jag låter bitter men så är det inte det är bara det att jag vill att det alltid ska bli perfekt..Det är sån jag är ; )
Sen var det ju grymt porrigt att få se den vackra petie slynan bli på knullad och ner sprutad av spermier i fittan å röven så det bara rann läggs benen finns inget mer porrigare…

Sen är det väl svårt att få det riktigt bra om man bara har träffat dom i 1timme innan..jag har ju kört flera andra rape play som ni kan läs och då har jag träffat dom mer en 1timme..Lär dom om inte annat till nästa gång om inte annat 😉

Och vem kan inte tacka nej till att få rapa en vacker kvinna; )

Jo Jag glömde skriva vad dom skrev efter Rape game, Gben eller vad det var nu för något..

Orda grant…

Tack för ikväll och trevligt att veta att det finns vettigt folk på Bc som inte bangar.Vi hörs.Nästa gång utvecklar vi det.

Och sluten av dagen så handlar det ju om att paret/kvinnan tycker och inget annat 😉

Jo sen ska ni veta att jag har träffat dom hittills 2 gånger efter den här träffen..Så jag kommer att skriva om senare och dom 2träffarna blev riktigt bra 😉  En av träffarna kom helt klart på min tio topp lista och det är riktigt bra jobbat att komma in där 😉

Mvh
Gbkungen

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt