under Inlägg

Ännu ett inlägg om ungdomens sämre dagar men det tar sig och utvecklas till något mycket bättre jag lovar!

Det gick ett par dagar utan att vi hördes efter vår nattliga möte i mitt sovrum men så kom kom lördagen, jag och Anna skulle på fest med några andra kompisar så hennes bror hade köpt ut åt oss och vi hade en liten förfest hemma hos henne. Drack och gjorde oss iordning och som många av er vet – när spriten går in går förmågan att fatta vettiga beslut ut! Utöver det blir åtminstone jag ännu kåtare när jag dricker så det dröjde inte länge innan jag började skriva med Rickard! “Tack för senast” bara en sån sak liksom! Kvällen flöt på och vi hade roligt som vi brukar, blev en hel del “skojhångel” med Anna under kvällen vilket inte direkt gjorde mig mindre kåt och frustrerad för vid det här laget hade ingen av oss insett att vi faktiskt är bi utan det är bara något man gör på fyllan för att det är kul. (Sen ska vi inte ens gå in på våra sanning eller konsekvens lekar i detta inlägg) Hursomhelst skulle jag sova hos Anna den natten konversationen med Richard slutade med ett sista meddelande från mig som löd
<span;>”Full och kåt, kom och hämta mig! SNÄLLA jag behöver känna din kuk i mig” (JA skämskudden är framme när jag tänker tillbaka) men kåtheten värkte i min kropp, kanske skulle det bli bättre den här gången?

Han svänger upp på gården i sin stora pickup och jag hoppar glatt in för att sedan åka raka spåret till mitt kvarter, parkera bilen och så smög vi in källarvägen, jag försökte kyssa honom men han hade tydligen fullt upp att få ner sina byxor där just innanför dörren och snart stod han där med kuken pekande rakt upp och bad mig vända mig om, jag “vågade” inte säga emot för jag ville ju inte anses vara töntig eller något och så tog han tag i mig så jag fick hålla mot väggen och svanka mot honom medan han lyfte upp klänningen över min rumpa och drog ner mina trosor. Jag minns att jag känner hur han petar med kuken på sidan om fittan flera gånger innan han tillslut träffar rätt och börjar pressa sig in fastän jag inte är riktigt uppvärmd eller speciellt sugen längre men med ett stadigt grepp om mina höfter och ett jämt tryckt kommer han in tillslut. Med några små hårda juck stönar han åter igen till och släpper världens sats i mig igen, drar ur och klär på sig, tackar för sig och går. Där och då bestämde jag mig för att detta var sista gången, är detta allt så klarar jag mig utan.

De senaste två inläggen har kanske inte vart roliga eller speciellt upphetsande att läsa det förstår jag men om jag ska spegla min resa till där jag är idag så är detta en del av historien. Tack till er dom läser och var inte rädda att lämna feedback om ni har någon

 

När kuken är oduglig får man knulla sig själv 👇


Tidigare inlägg
Showing 3 comments
 • Anonym
  Svara

  Kul läsning helt klart bra skrivet!

 • Jesper
  Svara

  Trevlig läsning. Tråkigt att det slutade som det gjorde. Hoppas du har fler spännande historier med lyckligare slut 🙂

 • twohot
  Svara

  Man förvånas ofta över hur okänsliga många män är.Själv lever jag med en bi kvinna som levt fullt ut med bara kvinnor.
  Så självklart måste jag gå ned på henne .
  Finns ju inget sämre än att stoppa kuken i en kvinna som ej är superkåt.Jag går igång på att tända.Som man är det ju lätt att bli tänd.
  twohot på u6
  Kul med blog.
  Kram

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt