under Blackangel

Plugg och piskaTagen hårt
Det handlar i stor del till användandet av makt och smärta i sexuellt syfte är min egen erfarenhet och tanke kring området. Jag gillar kombinationen av att kunna plocka in olika delar från BDSM och bygga ihop pusslet själv efter egen smak. Jag har en stor passion för de sadistiska dragen och gillar definitivt att göra motstånd mot den dominanta parten. Efter egna reflektioner så inser jag själv hur upphetsad jag blir av att få mottaga smärta, att vara obstinat och uppkäftig. Vilka områden gillar ni inom BDSM att plocka ihop?

Så kommer vi till min tolerans mot smärta och vad som gör att jag triggas ännu mer av denna i sexuella sammanhang. Jag gillar att bli biten, få örfilar, bli riven, bli nypt, strypt, smiskad, bondage och det finns väldigt mycket annat som jag gillar. Dock har jag min dubbelnatur, för jag ogillar egentligen att sitta fast som undergiven till 100 %, eftersom jag kommer göra motstånd och behöver fostras genom bestraffning. Har aldrig passat in som 100 % i den undergivna rollen och har erfarenhet av att dominera män. Jag gillar att få göra motstånd och att reta den andre parten. Jag gillar hårdhänt sex och strypsex på en skala som jag tror är rätt hög, det är bara en underbar kombination ihop. Vad säger ni själva? Sedan har vi själva olika preferenser och det finns inget rätt eller fel 🙂

Jag njuter av att få en ordentlig örfil och tror mycket handlar om att dessa kan utfärdas snabbt såsom oväntat. Gillar känslan av händerna över min käke och hals. Ett hårt och brutalt strypgrepp om min hals, att kunna se blicken på honom ut ögonvrån och se hur hans begär öka. Detta får mig totalt knäsvag av kåthet. Vad får dig knäsvag? Få eller ge? Foga sig under någons makt eller vara den som utför handlingen?

 

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt