under Nyheter
news-7

Bildkälla: Tumblr

Hur i hela friden har jag lyckat att gå från en hemmasittande småbarnsmamma med den genuina sanna övertygelsen om att jag var asexuell, till den strålande autentiskt omättliga sexuella varelse. Jag upplever kontrasterna i mitt privatliv likt dag/natt, Ying/yang och Helvetet/Himmelen och förundras över dess förmåga att väcka mig till liv. Jag trodde verkligen på allvar att det gick att vara nöjd med livet i en relation utan sexuell attraktion eller intimitet… Fortfarande helt förundrad över hur i hela friden jag kunde vara så övertygad, och ändå hade jag SÅ FEL! Förlåt till mig själv och mitt innersta väsen. Jag kommer inte att göra det misstaget igen aldrig någonsin förmodligen. Idag är jag sexuell, lever i ständig lust och andas erotik till frukost lunch och kvällsmat.

 Mina råd till er som försöker få fjutt på sexlivet:

  1. Se dig själv som sexig. Din självkänsla och ditt självförtroende kommer att påverka din förmåga att släppa lös det sexuella vildmonstret inom dig. Du är en erotisk varelse om du låter dig själv vara det. Allt börjar i din egen självsyn och självkännedom.
  2. Uppvakta varandra under hela dagen. Förspelet kan börja på morgonen med läppar och smek för att under dagen hållas vid liv genom små meddelanden och förslag om vad man önskar göra med varandra när man väl träffas igen.
  3. Klä dig sexigt och sensuellt varje dag. Strunta i de där stora mormorstrosorna. Inte fan känner varken du eller din partner er särskilt sexiga med dem i tankarna…
  4. Ett hångel om dagen… det är bra för magen! Kyss varandra, pilla varandra i håret, uppskatta varje chans ni får till beröring.
  5. Snuskiga förslag uppskattas. Prata med varandra om era fantasier, drömmar och intima önskemål. Chansen är större att du/ni lyckas prova på de där våta scenariorna tillsammans om din partner vet vad du åtrår. Var aldrig dömande om din partner delar med sig om fantasier, gör du narr av honom/henne kommer du förmodligen inte att inkluderas i dem fler ggr.
  6. Om ert sexliv varit dött… Bara få det gjort! Vänta inte på att lusten ska dyka upp av sig själv eller ett tillfälle ska råka framträda. Ta saken i egna händer. Boka in sex en kväll och genomför det. Planera därefter att göra det igen ett par dagar senare. Gör alla ovanstående punkter och prata med varandra om alla små detaljer som var bra. Strunta i kritiken 😉 Beröm och uppmuntran kommer du mycket längre med.

 Hade jag vetat allt det jag vet idag när jag var 15 hade jag släppt lös mig själv och mina alla erotiska fantasier tidigare. Så länge du respekterar alla människor du möter, inte sårar personer eller är elak…. och framför allt använder KONDOM, och behandlar dig själv som en kunglighet (och gör aldrig ngt du inte själv vill), så ser jag inte fara i att utforska sin sexualitet. Det finns så mycket vackert och skönt här i livet. Låt inte dina fördomar begränsa dina möjligheter till en sann orgasm.

 

Lycka till! <3

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt