under Mysexlife

Igår hade jag en sjukt härlig kväll med dejten.. Eller ja vad man nu ska kalla oss efter igår.. Vi har väl mer eller mindre bestämt att vi ska ses exklusivt, men vi är inte tillsammans än..

Han kom hit på eftermiddagen eftersom jag just nu har semester och hade köpt med sig såväl räkor, champagne, vin och tillbehör.. En tjej som jag smälte ju… Vi åt våra räkor och kollade lite film innan vi till slut inte kunde hålla oss ifrån varandra… Vi började kyssas och han började teasas som bara han kan..Han började klä av mig mina kläder och gick långsamt ner på mig. Han slickade och pullade mig till en stor orgasm innan det var min tur att ge honom njutning.. Jag gick ner på honom och sög av honom tills han sprutade en stor laddning i min lilla mun.. Fick senare veta att det var första gången han blivit avsugen till orgasm och fått spruta i en tjejs mun, så det var ju lite kul..

Han började knulla mig bakifrån i soffan och plötsligt om jag i en stor fontänorgasm och sprutade ner både honom och soffan. Blev superblött efter det och vi valde att röra oss in i sovrummet. Han tog mig flera gånger i sängen tills vi båda kom i en stor gemensam orgasm.. Kollade lite film i sängen innan vi somnade tätt ihop..

Jag gillar verkligen den här killen så vi får se var det leder.. Men det känns bra så här långt och sexet är ju helt fantastiskt.. Hoppas verkligen att vi kan ses snart igen.. 😉

10370755_10154146851645297_1488968286_n

 

Recommended Posts
Comments
  • Alejandro
    Svara

    Du råkar inte ha tips på vilka typ av bilder på killar som tjejer tycker är sexigt?

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt