under Inlägg

729x90

Vad tror du? Är detta en sexnovell eller självupplevt?

sexnovell på minalustar.seHon svalde sin känsla av ofullständighet och klev över tröskeln. Den osäkra unga kvinnan som nyss stod i hallen låter nyfikenheten ta över. Modet växer i bröstet och lusten av att få känna ömhet och passion tar vid.

Jag tar steget in. Här är jag fullständig. Innanför dörrarna är jag den mest kompletta kvinnan i världen och han ser på mig likt den enda kvinnan kvar på planeten.
-Ta av dig, säger han med en ljum stämma. Hans blick är vänlig och rösten är len men ack så bestämd. Han tar ett halvt steg framåt i rummet.
Jag reagerar med förundran. Idag är han så bestämd. Han är full av busiga planer. Ögonen tindrar och det är något annat på gång.
Han tar ett steg till och vänder blicken bort mot sängen. Jag följer hans blick och finner högen med rep liggandes på sängöverkastet.
-Idag är det din tur att lyda, fortsätter han. Du kommer inte lämna detta rummet innan jag känner att du verkligen har njutit, slappnat av och är helt slut av mängder av euforiska orgasmer.
Jag känner hur mitt leende strålar ut under luggen. Jag gjorde ett försök att verka världsvan, cool och oberörd. Men han läser mig som en öppen bok. Han ser mig famla efter nåt vettigt att säga, knipa nervöst ihop mina lår och andas flämtande. Mina rodnande kinder avslöjar mig helt. Fan! 😉

Lätt snubblandes och märkbart nervöst kliver jag ur mina trosor, låter klänningen fall platt till golvet. Jag släpper aldrig blicken av honom. Vi står och ser varandra djupt in i ögonen och jag ser hans pillemariska leende streta emot den coola minen. Han slickar sig lätt om läpparna och jag känner hur kåt jag blir.

Naken och helt blottad står jag framför honom. Han har sina kläder på sig. Skjortan lätt uppknäppt så hans håriga bringa skymtar lätt. Stadstrafiken är tung utanför vårt fönster. Vi hör folk prata dovt nere på gatan nedanför. Det är mörkt och rummet är dovt upplyst. Han tar ett tredje steg fram emot mig. Nu är han så nära att jag känner hans doft. Jag kämpar emot impulsen att kasta mig i hans armar. Idag är han den som bestämma. Han är så otroligt sexig. Han tar sin hand och stryker min kind. Tar ett tag om min nacke och för mig närmare honom. Vi kysser varandra länge och passionerat.
Plötligt tar han ett stadigt tag om mig och vänder mig om. Jag står med min rygg mot honom och han smeker mina bröst. En rysning går genom kroppen.
-Stå still och rör inte en fena.
Han tar fram en ögonbindel och för den över mitt huvud och mina ögon. Det blir helt mörkt och jag anstränger mig noga för att höra vad som händer i rummet. Han börjar att binda mina händer. Båda händerna blir ihopbundna med varandra framför mig. Han lyfter upp mina armar och jag känner att händerna blir kvar uppe i luften. Jag tror han bundit fast mig i kroken i taket. Han fortsätter att smeka mig längs kroppen. Hans varma händer smeker mig längs halsen och brösten. Jag känner hans värme bakifrån…. Hans bringa rör vid min rygg och jag njuter av den värme den sprider.
Min puls ökar när jag känner att han har någonting kallt i handen och smeker över mina bröst. Bröstvårtorna styvnar och jag känner hur kylan sprider sig likt en rinnande känsla ner över magen. Jag tänker att han säkert har is. Han leker med mina bröst och jag stönar av välbehag. Plötsligt pausar han och går ifrån Det blir tyst i rummet och jag står förundrad kvar med armarna över huvudet. Vart tog han vägen?
bound-2Ett par sekunder senare hör jag honom komma in i rummet igen. Jag känner honom mitt framför mig. Hans andedräkt är söt och med en svag doft av vanlij. Han kysser mig på munnen och hans mun är het, varm och otroligt sexig. I handen har han fortfarande is som han leker med på min spända och förväntansfulla fastbundna kropp. Läpparna och tungan varm, het, kokhet. Jag misstänker att han har en kopp te med sig, som han dricker från och får munnen sådär uppjagande het.
När han nu börjar slicka mina nerkylda bröstvårtor känner jag hur våt jag blir. Kontrasten är överväldigande. Han leker med mig. Hör mitt flås! Han smeker mig mellan benen med sin kalla hand och slickar med sin varma tunga. Varierande, uppjagande, hett och fantastiskt. Jag njuter av behandlingen och stönar högt.
Plötsligt får jag mig ett par ordentliga smiskrapp över mina skinkor. Det kom oförberett och tog mig helt på sängen. Den svidande känslan blandas med eufori från överraskningsmomentet. Jag är så fruktansvärt våt och kåt. Hela jag skälver och trånar efter penetration.

Men än är han inte färdig med mig. Jag känner hur ett mjukt band smeker mig över bröstet, kittlar till över magen och retas med mig över min styva uppsvullnade klitoris. En så kallad mr Grey piska med mjuka remmar. Jag vet vad som väntar.
Stunden senare ömmar stjärten till av piskans smärtsamma men sköna behandling. Han varierar ömsint smekande med ett par piskrapp. Adrenalinet flödar i mitt blodomlopp. Han trycker sin styva kuk mot mig och jag blir som galen. Han är lika uppspelt som jag själv och jag vet att han vill ta mig hårt och länge.

bound-3Nu känner jag hur min ömmande röda stjärt blir smeket av hans hårda lem. Han står bakom mig och trycker sig mot mig. Han tar ett bestämt tag om min hals och kysser mig längs halsen. Långsamt tränger han in i mig och jag svankar för att han ska komma åt så bra som möjligt. Rytmiskt stöter han i mig och jag känner hur orgasmen är nära. Han kramar om runt min hals och stryper lufttillförseln. Jag tycker det är sjukt upphetsande och i samma stund kommer en starkt våg av oemotståndlig orgasm sköljande över mig. Mina ben bär inte längre och jag hänger kvar i kroken i taket med mina bundna händer.

När orgasmen väl börjar avta, lossar han mig från taket. Lägger mig över sängkanten och smeker min rumpa lite till.
“ Sa jag åt dig att du fick komma?” Hans stämma är bestämd och beordnrande.
“Förlåt, viskar jag försiktigt”
Han vänder sig bort och tar fram någonting. Jag ser fortfarande ingenting… Ett klickande ljud hörs och min stjärt blir plötsligt kall och klibbig. Någonting kallt förs mot min anal och jag gissar på att han tagit fram en glasbuttplugg. Den stora brukar vara svår att få in… Han smörjer min anal väl och börjar med små juckande rörelser att föra den djupare in. Det spänner och jag kämpar emot ytterligare en orgasm. Jag vet att orgasmerna gör att jag drar ihop mig mer och vill inte att jag ska komma i fler ickegodkända orgasmer. Han byter position på mig och lägger mig ner på rygg. Ställer sig på huk nedanför sängkanten och slickar mig.
Jag får nu ännu svårare för att låta bli att komma.

“Stopp” ropar jag! Jag är så nära att komma….
Han för in buttpluggen och plötsligt sitter den där den ska.
“Duktig, flicka…”
Han puttar nu ner mig på sängen och lägger sig över mig. Han för in sin styva lem i min mun och jag slickar, suger och för den så djupt ner i halsen jag kan. Jag hör honom stöna och känner hans njutning.
Nu tar han av mig ögonbindeln och knyter upp mina rep. Jag sätter mig genast upp och ber om att få rida honom. Han vänder på mig så att jag sitter med ansiktet bort från honom. Han lägger bakom mig och smeker min klitoris. Jag känner hur när jag är att komma igen. Jag rider honom intensivt och han smeker min klitoris allt mer intensivt. Jag kommer i en hård orgasm och känner samtisigt hur blöt jag blir över hela benen och ner på fötterna. Jag har sprutat ner halva sängen i vår intensiva lek.

Vi skrattar lite och kysser varandra. Han ser mig djupt in i ögonen och jag känner en våg av kärlek till honom. Han är den mest fantastiska mannen jag vet. Han spelar mig likt ett instrument och gör saker med mig och min kropp jag inte ens varit i närheten av att kunna tänka mig för ett par år sedan.

Jag sätter på honom och lirkar försiktigt ut buttpluggen. Min stjärt är uttöjd och varm. Försiktigt sänker jag mig ner över honom och han träner in i min anal. I våglika stötar glider jag upp och ner över hans lem tills han kvider och kommer hårt i mig. Med stjärten rödpiskad och fylld av säd smyger jag bort till toaletten och gör mig fräsch på nytt. Resten av kvällen spenderade vi nakna i sängen med en flaska bubbel och småplock. Livet är fantastiskt och värt att levas fullt ut

/ Mina Lustar

Gillade du vår sexnovell?
Fortsättning på denna sexnovell följer…

Recommended Posts
Comments
  • Sexandtattoos
    Svara

    Vilken underbar berättelse!

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Sexliv - vårt är fantastiskt, en blogg om oss, vi är swingers