under JagochMinslyna

Idag har slynan skött sig ganska bra bortsett från att han hade mage att kalla mig elaking, nog för jag kanske inte är snällast här i världen men ändå, ganska respektlöst.

Vi redde iaf ut det och konstaterade att hans hjärna är för liten och inte är så effektiv som den kanskr borde, självklart skyller han allt på kåthet.

Jag sa idag åt honom att till nästa ång vi ses ska han köpa kjol, nätstrumpor, trosor och ett sött linne, han kanske får åka ifrån mig iklädd det och smink.

Jag kan tycka hans totala och extrema kåthet tar över lite ibland, han får mig att känna väldigt mycket allt från kåthet och kärlek till ilska men ibland önskar jag mig ett simpelt “jag älskar dig mistress” istället för ett “jag dyrkar dig” eller att han är min lydiga underlägsna hora men det är väll kanske egentligen inte så viktigt men ibland saknar jag att höra det så som han faktist sa förr.

Han va en diktig liten fitta idag, jag bad honom att ta bilder jag kunde lägga ut här utan att han skriker rakt ut, det hade han glömt tills han skickade de här två jätte mysiga bilderna från utomhus, han ville inte att dom skulle läggas ut och bara en isåfall, så därför lägger jag ut två.

wpid-wp-1446322550007.jpg

wpid-wp-1446322562506.jpg

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
 • mats
  Svara

  Hej Mistress!

  Jag är “fruktansvärt” avundsjuk på din Slyna! Han har nått mina drömmars mål.
  Tack för din blogg, Mistress! Låter mig att iallafall drömma om en Kvinna som dig!

  /din mats!

  • JagochMinslyna
   Svara

   Hej Mats!
   Jätte roligt att höra, du gör mig nästan lite generad!
   Hoppas du hittar din Mistress en dag!
   Kram från Miss Sali

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt