under MinaLustar

Snacka snusk, porrigt prat, förspel med ord eller varför inte hett telefonsex. Att säga det där som man vanligtvis gör med handling är inte helt enkelt. Det kräver en hel del träning. Alla är vi inte mästare på  dirty talk, snacka snusk eller upphetsande porrigt snack. Jag skulle vilja påstå att de flesta av oss inte alls har den formen av talets gåva.

När det inte riktigt blir som du hade tänkt

Har du varit med om det någon gång? Att det som lät så porrigt inne i huvudet, i dina tankar, inte alls landade sådär väl som du hade tänkt? Att det där uttrycket som lät så hett i huvudet inte alls blev så upphetsande när orden formulerades och uttalades.

Särskilt fel kan det ju bli på sms, i text eller skrift. Nyanserna försvinner och uttrycken blir mycket mer fattigt formulerade än vad vi avsåg att de skulle .

Jag tror mig vara mer om fler missförstånd än att budskapet faktiskt går fram. I mitt huvud tycker jag att jag är finurlig och får till det rätt bra. Det faller rätt platt när mottagaren inte ens fattar vinken. Kanske är jag otydlig. Kanske är det i helt fel tillfälle. Kanske är inte min partner alls i det sinnestillståndet till att tänka snusk just vid det tillfället. Jag skrattar lite åt mig själv och vill inte ens förklara mig, för det blir bara ännu mer pinsamt.

Jag har en ledig dag och är lätt uttråkad. Messar min man och hintar om min rastlöshet. Frågar om han har

”någon aning om vad jag skulle kunna göra” ?

Till svars får jag,

” du är vuxne kvinna, lista ut nåt att göra för guds skull….”

Jag hade ju en hel del kinky ideer i mitt huvud; lunchsex, uppdrag att sätta upp en sugkoppsdildo i duschen, kolla porr… mängder av spännande förslag. Mina tankar om att snacka snusk landade tydligen inte alls i god jord.

 

Note to myself!
VAR TYDLIGARE MED DINA SUBTILA SNUSKIGA IDEER!

/ Mina Lustar

Tidigare inlägg
Comments
  • Daniel
    Svara

    Sexchatt, telefonsex mm är riktigt najs. Och hittills ligger jag bara på plus, med råge 😀

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt