under JagochMinslyna

Det är jag, tittar på mina bilder där slynan har en annan man i sin mun, jag blir så upphetsad varje gång jag ser på dom, stolt att han gjorde det, att han tog tag i det så fort.

Jag är dock lite missnöjd ändå, han gav mig ingen bild där han tog honom långt ned i halsen och han avslutade innan han fick honom att komma, det var en besvikelse men jag väljer för nu att vara nöjd och stolt för det var ändå första gången han sög av någon.

Jag har fått mersmak av det dock, jag vill se honom göra det igen och igen och igen, jag vill se hans söta lilla ansikte nedsprutat och kladdigt, jag vill att han ska svälja så framöver kommer jag söka efter någon i hans närhet som jag kan skicka honom till lite mer regelbundet.

 

Härom dagen blev han tillsagd att raka sig helt slät, det roade mig då han gnällde om att han kände sig som en liten flicka, jag kallar honom aldrig något annat än det egentligen, använder bara han i text då det kanske kan bli missförstånd om det egentliga könet annars.

Min slyna ser väldigt feminin ut, han har ganska feminina drag i ansiktet och långt hår även hans kropp är väldigt feminin sånär som på att han har kuk och inga bröst dessutom gnäller han som en liten flicka så det faller sig ju naturligt att se honom som det.

Jag låter honom göra väldigt mycket som får honom att känna sig mindre manlig så som att sminka sig, bära stringtrosor, kvinno underkläder över lag samt att han kan bli tillsagd att sminka upp sig och nu även sugit av en annan man, jag tycker det är ganska roande att ta ur honom all hans manlighet, tyvärr tänder JAG mer på honom när han inte är renrakad i ansiktet.

Han upprepar så många gånger om dagen vilken svag besegrad liten hora han är, att han är min lydiga slyna och lilla flicka, det tänder mig mycket att veta att han själv tycker det att det inte bara är jag som säger det att det inte bara är jag som upplever det.

Han får mig att le så många gånger varje dag bara genom att berätta hur underlägsen han är, han gör mig galen ibland visst, han är ett tjatigt litet fanskap och han är inte så smart, förstår aldrig tillrättavisningar direkt eller behöver samma instruktioner från olika perspektiv innan han förstår, som igår när jag berättade att han inte kommer ur kuklåset mer då ställde han samma fråga på olika sätt säkerligen sex sju gånger och fick samma svar på lika många olika sätt för att på kvällen igen börja om, då kan jag tycka att intelligensnivån är ganska låg när han inte förstår att jag är smart nog att inte ändra mitt svar bara för han frågar mer.

Förövrigt sköter han sig väldigt bra vilket är väldigt irriterande….

Tidigare inlägg
Showing 5 comments
 • Anonym
  Svara

  Duktig liten slyna du har, hade gärna gett honom…

 • Följare
  Svara

  Kommer vi få se din slyna när han suger kuk här ute? Kommer du posta någon bild ?

  • JagochMinslyna
   Svara

   Det vet jag inte i nuläget, det kommer bero på hur väl han sköter sig i framtiden 😉

   • Följare
    Svara

    Oki då får man önska sig att han inte sköter sig 😉

    • JagochMinslyna
     Svara

     Haha, ja det kan man ju göra 😉

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt