under Bilder på oss, Nyheter

På lördagen tog vi oss till den hetaste swingerklubb jag någonsin beskådat.

Dagen efter plockade vi upp vår älskarinna på vägen hem. Inom loppet av två dygn lyckades vi samla på oss erotiska historier att berätta för er bloggläsare i veckor framöver. De är lätt de mest erotiska äventyret jag någonsin varit med om i hela mitt liv. Så intensivt, hett och passionerat att jag rodnar bara av att tänka på det.

Lördagsförmiddagen ägnade vi oss åt att lyxa till det med en lång hotellfrukost. Min älskling gav mig två alternativ.

  • Antingen åker vi till en femstjärnig spa-anläggning längs kusten och bara rår om varandra. Badar bubbelpool, massage, champagne och somnar i varandras armar.
  • Eller så åker vi till den där fina klubben på herrgården (som är en swingerklubb) som vi pratat om.

Mitt svar dröjde en stund. Båda alternativen lät lockande på olika vis. Jag älskar spa! Jag är verkligen helt salig av varma bad, bastu, oljor, essenser tofflor och morgonrock på ett lyxigt spa. Men, vi har även under en ganksa så lång tid sökt oss efter en swingerklubb med stil och klass. De växer inte på träd ska ni veta. Vi hade blivit tipsade om det här stället på en herrgård mitt ute i ingenstans, som ska vara helt fantastiskt. Jag funderade för mig själv ett par minuter… 10 minuter senare hade jag bestämt mig. Klart vi ska gå på klubb, älskling!

Bilfärden tog stort sett hela dagen. Visserligen åkte vi rätt sent, men eftersom det inte var någon brådska. Den enda tiden vi hade att hålla var för att hinna med taxibussen mellan hotellet till klubben, innan dess skulle vi äta och klä upp oss.

Hotellet var fantastiskt. Lantligt och inrett väldigt stilfullt. Jag är fullständigt överraskad. Han har alltså fixat allt det här, för mig, för oss! Jag känner en stor klump i halsen och det där fåniga leendes sprider sig över hela ansiktet. Jag är så fantasktisk kär i denna mannen. Han får mig att må så bra och jag hoppas att vi kan känna såhär förevigt. Vi checkar in på hotellet. En stor guldnyckel med en tung nyckelring med nummerplatta. Rum 317, en svit. Längs långa korridorer går vi fram hållandes varandra i handen. Han är helt perfekt.

Väl inne på rummet lägger vi oss i den stora sängen fylld med fluffiga kuddar. Hela långsidan av rummet består av stora panoramafönster och badrummet är större än vårt kök hemma. Gigantiskt, med badkar, dubbla handfat och stor spegelvägg. Det känns lyxigt och sensuellt. Jag kännser mig så totalt bortskämd och uppvaktad.Till kvällen ska vi på swingersklubb ute på en herrgård 10 minuters taxiresa härifrån. Jag är lite pirrig och förväntansfull. Det infinner sig en särskild atmosfär på de där klubbarna. Svårt att förklara… När man ser folk i ögonen efter att ha sett dem leva ut sina djuriska fantasier känns det som att man är sådär emotionellt utlämnad. Alla har samma förutsättningar, alla samma instinkter, det är mer tillåtande men med största respekt för varandra. Vi älskar en bra swingerklubb!

Innan besök på swingerklubb

Detta är jag på hotellrummet – innan klubben…

 

Mina lustar är så groteskt stora nu! Jag tycker att vi ska värma upp. Jag orkar inte vänta mer. Igår gick jag till jobbet med buttplugg, kvällen innan blev ett fiasko och jag är fortfarande djuriskt kåt. Det är det enda jag kan tänka på. Jag vill ha honom. NU! Min inre röst skriker, “slit av honom kläderna och ha sex för guds skull”.  Han säger att det inte är lägen än… han vill att jag ska vara otillfredställd och väl upphetsad när vi väl kommer till klubben. Jag försöker övertyga att jag kommer ha massor av lust till kvällen med! Att jag och mitt monster bara blir hungrigare av att få mer och mer sex. Bra sex ger mer sex! Lite skeptisk är han väl, men ger mig forfarande inte sin fulla “behandling”. Istället fortsätter han retas, smekas och slicka mig. Sådär till jag precis är på bristningsgränsen…Då slutar han! Sjukt frustrerande! Jag känner hur hela kroppen vill ha mer. Min hjärna har slutat att tänka logiskt. Jag kan inte fokusera på någonting annat än min önskan av mer av hans beröring, hans läppar, hans fingrar, hans hårda lem skönt glidandes djupt in i mig. Pupillerna är fullt utvidgade jag håller på att gå i tu.

Vi tappar upp ett varmt bad. Jag vill ha honom naken… en stund för mig själv! Kanske, tänker jag, att kanske kanske kan jag få honom lika kåt som jag, och då kan han liksom inte hindra sig själv. Om vi tillsammans njuter av ett långt varmt bad kanska han inte kan hålla sina fingrar i styr. Om frestelsen är tillräckligt stor kan jag möjligtvis få mig en orgasm redan innan middag. Nog va det allt så.^^

Väldigt erotiskt. Jag liggandes i hans knä i badet, vi drack bubbel och njöt av intimiteten,  vattnet rann över kanten och fyllde badrumsgolvet, jag stönande av välbehag. En mycket mer harmonisk version av mig själv klev upp ur badet och fortsatte en stund i sängen… tills vi insåg att det bara var 45 min kvar innan vår bordsreservation i restaurangen.  Monstret var vaket och fortfarande vrålhungrigt på mer sex. Aptitretaren hade snarare gjort min lust större.

Det var denna klubben vi besökte >>

Tidigare inlägg
Comments
  • Manlighetens drömmar
    Svara

    Så angenämt. 🙂

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt