under framsida
mina-1

En av våra egna bilder

Jag gick i mina egna tankar och funderade kring det här med att vara vanlig och normal. Ni vet sådär man brukar göra när man funderar kring allt och inget. Jag funderade kring hur jag skulle kunna beskriva mig själv.

“Jag är helt vanlig. En helt vanlig medelklass Svensson som till synes lever ett helt vanligt liv med min varannan vecka familj och med mitt vanliga arbete och driver ett eget företag vid sidan av. Sen lever jag ju i ett förhållande med min sambo som är lite äldre än mig, sisådär lite mer än ett dussin år äldre Vi har lite av ett hemligt liv tillsammans de veckorna vi är barnfria, som ingen förutom vi själva känner till. Vi gillar att gå på swingersklubb men just nu lever vi i ett polyförhållande med vår flickvän. Helt vanligt och normalt. Eller hur ? 😉

 

 

bild från k-r-a-z-y-2.tumbler.com

bild från k-r-a-z-y-2.tumbler.com

 

Vår flickvän har vi haft en relation med i ett par veckor och är en helt vanlig tjej hon med. En fantastisk kvinna, som vi träffas umgås, kramar och har underbart, utforskande sex ihop med. Dessutom driver vi en väldigt populär sexblogg som vi har som ambition att expandera. Vi har ett specifikt intresse för sexleksaker och uppskattar sensuella och vackra erotiska bilder. Jag älskar även kontraster i livet, så som att vara en ensamstående mamma med stor närvaro kring frågor som rör uppfostsran, till att utforska min sexualitet och passera nya gränser och göra nya sexuella upptäckter. Kontrasterna i livet gör vardagen mer färgglad och spännande.“

Jag känner mig helt vanlig. Dock en kvinna med mycket energi, som ni kanske förstår. Jag och min helt vanliga sambo driver denna bloggen ihop. Jag står oftast för texterna och han står oftast för arbetet runtomkring med bloggen. Så som att svara på mail, länkutbyten, uppdateringar av hemsidan och byggnaden av allt det praktiska.

Vi vill i detta forum ge er läsare en inblick i hur vår vardag ser ut. Med spännande sexuella upplevelser, upptäckter och funderingar. Men även hur vår relation fungerar…. så som vi förstått. Det kanske inte är alla medelklass Svenssons som väljer att leva som vi! Vi förstår att det väcker känslor hos många, och att det finns många frågor och fördomar om oss. Det är även därför vi väljer att vara anonyma. Vi ser att vårt samhälle idag inte är mottagligt för att vi ska kunna leva öppet och ärligt.

Vi har en grundläggande filosofi om att delad kärlek är dubbel kärlek. Att dela öppet och genuint innebär för oss att se till att vi båda två mår bra. Vi tror inte på ett monogamt förhållande där man fängslar varandra till en massa förbud och “aja baja”. Vi försöker att tillsammans prata öppet och ärligt kring fantasier, önskemål och vad vi gillar. Det är ju då mycket större sannolikhet att det införlivas. Allt spännande och intressant i livet händer ju inte av sig själv. Man får skapa sig sin egen framtid. Vi har tagit initiativ till vårt liv och lever det precis så som vi ha det…

I vår blogg hör du om våra vardagsberättelser knutna till sex, relationer och galna upptåg.

 

Tidigare inlägg
Showing 9 comments
 • Staffan
  Svara

  Tack för er sida. Berättar gärna om mig själv. Är sidan fortfarande aktiv?
  Jag är en seriös man i Stockholm som söker likasinnade öppna vänner.

  • MinaLustar
   Svara

   Självklart är sidan fortfarande aktiv, dock söker vi inga kontakter med singelmän, Gott Nytt!

  • svartstor
   Svara

   Jag hittade väldigt många Swingers par på http://www.nattstad.com jag är en man som är 39 år gammal och har redan hittat 3 par jag cirkulerar mellan, jag är välutrustad och deras män brukar tända på det.

 • Hej
  Svara

  Vi är ett gift par, båda 40 från Gbg , intresserat?

  • Sam
   Svara

   Hej, jag hade gärna träffat ett par, jag är 28år och välutrustad, och har erfarenhet utav träffar med par. Finns i närheten utav Göteborg.

   Min kik är Samccoo

 • Anonym
  Svara

  Oj vilken bild . snäcka om stor . och sen är ni så vackra. Fasen va vissa har det bra

 • Karin villig
  Svara

  Vill träffa extra kille för trekant i Lilla Edet
  karinvillig@gmail.com

 • Andre
  Svara

  Jag är en kille på 37 år som är oskuld i 3kant.
  Jag skulle vilja ha hjälp att bli av med den.
  Finns det något runt Norrbotten , Västerbotten.?
  Isf maila mig på andrelind82@gmail.com

 • Vårtsexliv
  Svara

  Hej
  Spännande sida:) Kika gärna in vår också. vartsexliv.webnode.se
  Vi skriver om vår väg till det sexliv vi har idag och vägen till swingerslivet:)

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt