under Allmänt, MinaLustar, Produkttester

Satisfyer Pro 2 – allt en kvinna behöver

Min man är mycket för överraskningar. Än mer förtjust är väl jag, som blir överraskad. Idag skulle jag vilja dela med mig av  en beskrivning av gårdagens överraskning.  Det finns få saker som får mig att bli så tänd som att få ögonbindel i en överraskande situation. Det var nämligen precis vad som hände igår.

Våra dagar hade varit fullständigt späckade med jobb och en massa träiga måsten. Både han och jag har kanske försummat varandra en gnutta. Det blir ju lätt så när vardagen tränger sig på. Vi har ju ändå kommit till den där magiska punkten i förhållandet när vardagen kommer ikapp. Alla heta nätter, lustfyllda stunder är mer eller mindre planerade efter dagens schema, jobb, barn och vänskapliga middagar. Med risk för att låta sådär “Svensson”, har vi kommit in en sådan där vanlig lunk. Vårt normalt går att förutsäga, jag kan läsa honom som en bok och han kan förutspå varje liten vink i mitt beteende. Vi känner varandra. Vi kan läsa varandra och vi är trygga. Trygghet kan vara helt fantastiskt och befriande eller långtråkigt.

Test av Satisfyer 2 PROSom jag tidigt beskrivit är vi inte paret som tycker om att stanna inom bekvämlighetszonen. Vi älskar kontrasterna i livet. Våra äventyr brukar vara i stor kontrast till vårt annars så lugna och vanliga liv. Det är väl förmodligen just därför jag älskar att få ögonen förbundna, jag vet aldrig riktigt vad han hittar på. Han är en man full av överraskningar i sänghalmen. 😉 Där är en underbar situation jag vet att jag får vara beredd på allt. Eftersom min tilltro till hela honom är grundad på så mycket tillit, och lyhördhet vet han oftast precis var mina gränser går. Redan innan jag själv vet vad jag klarar av, läser han mig. Jag släpper kontrollen helt och totalt. Han får mig att flyga på de euforiska tripparna orgasm efter orgasm. Givetvis har jag inte alls svårt för att lita på honom. Det finns ingen, aboslut ingen anledning till att tveka. Han är en man som inte gör saker halvdant. Antingen är han på och då helt och innerligt, eller så är han av och då fullständigt avstängt. Det där med gråskala skulle man kunna säga inte riktigt är vår kopp te.

Jag kommer ut ur duschen och på sängen ligger ett paket med nya fina underkläder i svart och vit spets, en ny buttplugg med en grön fin diamant, ögonbindel och rep.

“Ta på dig det du kan och överlåt resten till mig”

Test av Satisfyer 2 PROUnderkläderna var sjukt sexiga. Men en pytteliten kjol i spets. Jag kände hur min “slampiga inre gudinna” jublade. Hon sprätte av nyfikenhet. Jag kände hur värmen inom mig växte samtidigt som jag höll på att sprängas av nyfikenhet. Lite samma känsla som när man var barn och skulle åka till Gröna Lund. Pirrig i magen och lätt nervös lade jag mig på sängen i mina porriga små underkläder med ögonbindel för ögonen.
Han drog isär mina ben och slickade mig omsorgsfullt riktigt våt. Jag hörde att han sa något om att jag är inte riktigt säker på att jag binder dig just idag… men ögonbindeln behåller du på. Jag kände hur han försiktigt smörjde in min anal med glidmedel och förde in en lätt kylig buttplugg. Jag stönade av välbehag. Hans tunga hittade precis mina mest känsliga punkter. Han slickade, sög, masserade med sina läppar och smakade välvilligt mina safter. Hela situationen var så sexig.

3Plötsligt hör jag ett nytt ljud, jag inte hört förut. Ett ljud som var dovt och påminde lite lätt som ett sugkoppsljud. Allt gick så fort. Så fort han placerade munstycket på min klitta exploderade hela min kropp i våglika orgasmer. Det tog inte mer än ett par sekunder och jag kan ärligt erkänna att jag aldrig tidigare kommit så fort av en sexleksak. I denna stund var jag glad över att jag inte var bunden. Strax efter min första orgasm förde han leksaken med det märkliga ljudet mot min klitoris igen, och som elektriska små inpulser krampade kroppen genast in i nästa orgasm. Sådär fånigt lätt liksom. Visst har jag ibland lätt för att komma i multipla orgasmer, men det där var ju löjligt!

Jag hör hur han rör sig i rummet. Han går runt sängen och ställer sig i gränsle intill mitt huvud. Jag famla efter hans lem och suger honom hård. Jag har svårt att koncentrera mig. Jag blir på allvar orolig över att råka bita honom mitt i nästa orgasm.

Han trängde i mig mitt i nästa orgasm. Jag ser stjärnor och flämtar högt. Sängen knakar. Han stönar. Jag blir så sjukt upphetsad. Hela min tillvaro fylls av stjärnljus och rosa luddiga moln. Jag hejdar min impuls att skratta rätt ut. Endorfinerna härjar fritt i mitt sinne.

Test av Satisfyer 2 PROHela vår kväll var magisk.

Efter en helkväll av snusk, leksaker och stön tar jag tillslut av mig ögonbindeln och vi ligger och flämtar tillsammans på sängen. Jag älskar verkligen min man. Han är en höjdare på överraskningar Jag blir precis lika  glad som ett barn på julafton.

Ps. Den där leksaken med vacumeffekt heter Satisfyer Pro 2 och finns att köpa på Sinamatic.se

den kostar endast 495kr!!!

En sexleksak för den lata kommer jag att kalla den framöver. Enklare väg till orgasm får man nog leta efter. Jag är sjukt nöjd och det tror jag att min man också är.

Betyget på Satisfyer 2 Pro blir 5/ 5

Test av Satisfyer 2 PRO

Recommended Posts
Showing 5 comments
 • Blodpudding och Champagne
  Svara

  Shit pommes vad coolt – den måste vi prova. (Och shit pommes vad ni är coola som delar med er.)

  Kramar
  /Z&B

  • MinaLustar
   Svara

   Ja, den är väl värd att testa, helt galen.
   Köp den på Sinamatic så får ni ju även en buttplug på köpet, som ni ser på bilden 😀

   • Blodpudding och Champagne
    Svara

    Haha! Vi har nog fyllt upp vår kvot av pluggar, men nu är den beställd i alla fall. Billie sa att hon beställt en sak till henne och en till mig. Hon fick en Satisfyer 2 och jag fick en Cockzilla 42… Hoppas hon skojade…
    /Zaq

    • Blodpudding och Champagne
     Svara

     Hej!
     Vi testade den igår och Billies recension var ”Nästan onödigt effektiv” 🙂
     Tack för tipset!
     /Z&B
     P.s. Det blev ingen Cockzilla… Bara en vanlig dildo…

 • Anne
  Svara

  Min kompis fick denna av sin kille,hon kan inte sluta prata om den…
  Får nog skaffa..

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt
Magic Wand ifrån Sinamatic.se