under Bondage & BDSM, DOMINANS & UNDERGIVEN, Inlägg, Kinky & udda, Tankar

Någonting jag tycker är spännande är att utforska min undergivna sida. Min undergivna sida är långt ifrån vad jag är socialt. Den sidan kommer endast fram när det kommer till det sexuella och väldigt privata. Eftersom att allt detta är väldigt tabu inom det yrket jag har och det är heller ingenting jag öppet pratar med någon av mina nära väninnor heller. Så vart ska jag annars få utlopp någonstans för att prata och diskutera det om inte här på bloggen?

Vad jag upplevt och tagit reda på så kan man ju vara mer eller mindre undergiven. Men var gränsen går för mycket eller lite undergiven, är det i betraktarens tycke eller finns det någon krass gräns? Det finns för mig gränser vad jag accepterar och inte, jag gör inte allt. Men är det rätt person som jag är med så är jag alltid nyfiken på att utforska och prova mer och nytt.

Som jag tidigare skrivit så gillar jag lite hårdare tag, jag vill ha bestämda händer som tar för sig av min kropp. Händerna får gärna ge lite sköna röda märken på min rumpa men då under akten. Att bara ligga över ett knä och få smisk är inte samma sak för mig och det är heller inget jag tänder på. Förutom att händerna får lämna lite sköna märken på rumpan så läste ni i ett tidigare inlägg om ett blåmärke. Ett blåmärke jag fått genom att Mr hade haft ett fast grepp runt min hals. Någonting som jag faktiskt inte allt för länge sedan upptäckte att jag älskade, breathplay alltså.. Spännande tycker jag att jag ofta hittar saker som jag gillar.

Tänk er att ni lite bestämmer över vad jag ska göra, eller beordrar mig. Att killen exempelvis tar tag i håret och visar ner mig till hans kuk och vill att jag ska suga. Det jag upptäckt senast är en öppen gagball, den får mig att känna mig väldigt undergiven. Lite på den nivån är min undergivna sida och jag älskar att jag hela tiden lär mig mer om vad jag gillar och inte. Sluta aldrig utforska sex!

Jag funderar på att skriva ett inlägg om en utav mina absolut största fantasier, vad tror ni om det?

Puss // MsPP

 

Recommended Posts
Showing 5 comments
 • Mr Dreamy
  Svara

  Din största fantasi se man fram emot =)

  • MS PEACHY PEACHZ
   Svara

   Härligt 😉

   • Mr Dreamy
    Svara

    Gillar din inställning till att utforska sex! Där delar vi nåt

 • Anonym
  Svara

  En öppen gagball? Hur ser den ut? En sån med lufthål?

  • MS PEACHY PEACHZ
   Svara

   Det är som en ring istället för en boll.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt