under JagochMinslyna

Jag har tyckt slynan har olämpliga underkläder, de är alldeles för manliga så idag fick han i upodrag att köpa nya, han gick i många affärer men hittade inga med lite högre midja så låset får plats.

Tillslut hade han frågat en expedit om det och frågat vilken storlek hon ska ha om hon ser it som han gör i kroppen, roande tycker jag och jag undrar om inte expediten visste dom va till honom!

Han hittade iaf tre par varav två fick han plats i, dom var fina och jag är nöjd, hans lilla rumpa är så galet sexig och väldigt kvinnligt formad.

Får inte bilderna på honom i klänning ur min hjärna, vill ha honom klädd i den med höfthållaren han köpt och strumpor, lägga honom, eller snarare henne numera, över mitt knä innan jag piskar henne tills hon inte klarar mer och tårarna smetar ut sminket, se henne sitta där som en liten trasdocke hora snörvlandes och tacka sin Mistress medans jag tar bilder innan jag såger åt henne att lägga sig i sängen och jag lägger mig bakom, en hand på som smeker hennes hår och den andra runt midjan samtidigt som jag kysser hennes hals ömt och viskar att hon varit en duktig flicka medans mina fingrar letar sig till slynhålet och sakta glider två fingrar in och rör sig sakta men hårt i henne innan jag hämtar glidmedel och tar på min strapon, säger åt henne att vara en duktig slampa och suga medans jag smörjer in jennes hål med tre fingrar och glidmedel, ber henne sedan att sätta sig gränsle och ta den som en duktig slyna.

Ja lite så ligger jag och dagdrömmer just nu men snart somnar jag och får lite tydligare drömmar förhoppningsvis.

wpid-wp-1446757060072.jpg

wpid-wp-1446757067760.jpg

wpid-wp-1446757072663.jpg

Tidigare inlägg
Comments
  • slynan
    Svara

    Du har mig så kåt ja vill Du ska så extremt gärna lovar Dig vilka bilder Du än vill ha

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt