under Inlägg, JagochMinslyna, Nakenbilder, Tankar

Ja herregud….

Jag har oväntat, i min 49 kvadrat stora etta fått TVÅ inneboende, en vuxen kvinna och hennes son, jag har inget emot det alls jag njuter av att ha min bästa vän hos mig även om omständigheterna inte var bra och situationen är lite trång, jag tycker även det är ganska mysigt att ta hand om ett litet barn som kryper för glatta livet men ännu inte rest sig.

Hela min värld är upp och ned jag hade inte alls räknat med den här situationen men den stör mig samtidigt inte så när som på att jag inte kan onanera 😉 jag har upplyst henne om att om slynan kommer får hon gå till min mamma eller något i några timmar haha.

Idag har vi retats med slynan, tog en bild med hennes hand på mitt lår och senare en med en hand som tryckte ihop mina bröst utanpå kläderna, han blev vrålkåt !

Däremot igår va jag och slynan osams om precis alls, min vän vet om vilken form av relation vi har men han ville ha henne mer delaktig i utpressning än vad jag ville och han trodde jag bara spelade svårflörtad fast jag va vansinnig så vi blev fruktansvärt osams och jag kände mig sårad.

Tankar som “räcker det inte med mig ? Är jag inte bra nog?” Dök upp.

Han berättade senare att det bara var han fantasi och kåthet som drog iväg väldigt mycket, han vill inte ha någon mer än mig (och det får han inte heller).

Vi blev sams precis innan sänggående iallafall och idag har det varit bra.

Han berättade igår även att han när jag hptade med bilder fick en klump i magen och rejäl ångest, det gäller bilder jag lägger ut här men jag tycker dom är väldigt anonyma men han är känsligare än vanligt nu när han inte mår bra så jag har lovat att inte lägga ut fler tillsvidare.

Lyckligtvis för er hade jag lagt in 3 bilder på min egna fitta precis innan min vän och jag blev sambos med småbarn så dom tänkte jag bjuda på nu !wp-1468958006286.jpg

wp-1468958010068.jpg

wp-1468958014300.jpg

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt