under Allmänt, Inlägg, MinaLustar, Tankar, Våra hemligheter

Kan inte sova för jag känner att jag måste förklara för dig.

Jag har blivit kär och hittat en kille som är perfekt på alla sätt. Men jag har inte vågat berätta om denna sida av mig än, då menar jag att jag delat med mig av mina äventyr på internet.

Jag har absolut inte slutat tänka på dig bara för jag är kär! Men tiden finns inte då jag vill vara med han så mycket som han vill vara med mig.

Igår så fick han se mig med min älskade Satisfyer när vi tittade på Shantaram. Han blev förvånad att jag lät Satisfyern suga min klitta genom nästan hela filmen. Jag ville se hans reaktion och smyga fram en del av min snuskiga sida. Och så fort filmen va slut så stötte han in sin stora kuk hårt och bestämt tills han fyllde min fitta med sin underbart goda sats. Älskar att svälja hans sperma! Den är så god! Men de har inget med gårdagen att göra.

Förhoppningsvis så är jag tillbaka snart med honom då både kort och film kan bli så mycket bättre och saknat någon att dela denna del av mig som jag delar med mig till dig.

Puss&Porr

Glöm inte att du finns med i mina fantasier under mina lekstunder med min nya kille.

Ni får gärna köpa mina videos på ManyVids och om du trycker här så får du 2 gratis videos som finns i mitt bibliotek på min profil AngelDustSoftporn.

Får killen se att de finns pengar att tjäna så tror jag att han kommer ta de bättre än om inga pengar kommer in alls. Som jag vet att de lika gärna är att räkna med 0 i inkomst när man inte är aktiv på ManyVids.

Älskar er mina porriga och snuskiga läsare

Nu måste jag försöka sova igen.

Tidigare inlägg
Comments
  • Simon
    Svara

    Har du ny blogg??

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt