under Tankar

Jag tänkte ta upp ett ämne som ofta skapar upprördhet hos människor och det är mina tankar om otrohet. Jag har levt i tidigare relationer där sex inte alls har fungerat och speciellt inte när det har kommit till BDSM. Vad anledningarna har varit är uppenbart med en backspegel till hjälp i efterhand, då bristande respekt, ödmjukhet och kärleken inte har funnits som har krävts. Skulle vilja säga att det är viktiga grundstenarna för att man skall ha en fungerande relation. Eller vad säger ni själva?

Jag vet hur livet är när sexet inte fungerar och det blir ett moment 22 som alltid har ett slut på ett eller annat sätt. Däremot vill understryka att har man en partner som man verkligen älskar genuint, så väntar man in honom eller henne. Det är samma sak som om jag skulle bestiga ett berg ihop med en man och bli trött under resans gång. Det är klart att jag väntar in honom om tröttheten är ett faktum och bli sur/arg skulle göra förmodligen göra att han säger nej till nästa gång. I en förläning så skulle han inte vilja göra det igen.

Om vi kommer till ett berg, att jag inte skulle våga klättra uppför och han själv skulle välja en annan så tar vi den vägen tillsammans. Han skulle inte lämna mig ensam medan han klättrade sin iväg. Jag är helt övertygad om att alla människor som älskar varandra genuint och respekterar varandra trots brister/olikheter. Detta gör att om kärleken verkligen finns där, så måste man fråga sig om det är rätt att vara så egoistisk att man lämnar den man älskar och för egna äventyr. Är den resan verkligen så viktig, så är det väl bättre att lämna partnern och resa själv istället för att resa hemligt eller rent av fly? Vad säger ni själva? Jag valde själv att lämna en lång relation för att kunna vara den jag är och hitta lyckan 🙂

Vill du att din respektive skall följa med dig på en resa, så måste du ha respekt för att han/hon kanske inte har samma resvana och är lite rädd. Kan man inte respektera detta, så kommer man inte få honom eller henne som reskamrat. Så utan att låta som en fånig moraltant så är det bättre att lämna det som inte fungerar och söka upp det som fungerar. Men finns det förutsättningar till något bra, så skall man vårda det på samma sätt som en fantastisk trädgård. Håller du inte efter så kommer det ogräs. Så kan du inte ta hand om din trädgård så är det bättre att du lämnar den till någon som vill vårda den.

Men när den står i sin prakt och blommar så är den det bästa stället att visats på och vem som helst kan köpa blommor men du behöver ha passion för att kunna ta hand om en trädgården…..

Vad har ni själva för åsikter? 

XoX / Blackangel

Tidigare inlägg

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt