under Nyheter

Vi stod i hotellets foajé och väntade på taxin som skulle ta oss till Tucan swing och wellness club. Det var en hel hop människor omkring oss. Alla med samma förväntansfulla och busiga blick. Alla undrade förmodligen precis samma sak som vi. Är ni på väg till samma ställe som vi är?

Två stora minibussar rullade upp på grusplanen utanför hotellet. Vi klev alla in och en märklig tystnad spred sig i minibussen. Vad ska man prata med en hop främlingar som man snart kommer se nakna och upphetsade?! Väder och vind känns ju inte helt aktuellt… Ska man fråga vart de ska? Hmmm…. Lämpar sig heller inte. Jag höll käften! Det händer ju inte så ofta! (hihi) Dock är jag fullständigt genuint uppriktig när jag skriver att jag inte alls visste vad jag skulle börja prata med folk om.

26

Bild från Tumblr

 

Taxin stannar och alla kliver ut på en gård mitt ute i ingenstans. Det är bäcksvart ute och det känns som om vi befinner oss en mil ifrån närmaste bebyggelse. Entrén är storslagen. Det ser lyxigt ut. Alla går in in genom dörren och hamnar framme vid kassören, det känns som om vi är på vilken nattklubb som helst. Vi ska betala och registrera oss. Vi får ett nr som går till ett skåp där vi kan låsa in våra kläder och även är det numret vi beställer dricka och annat på i baren. Allt det löser vi ut när vi lämnar klubben senare på natten.

Lokalerna är sjukt fräscha och stilfulla. Det är en stor klubb i tre våningar. Bar, dansgolv/disco, flera rum med många olika teman. Här finns rum för BDSM, tantra-sex, skumbad, spa med bubbelbad, ångbastu, ett flertal kryp in, mörka rum, rum med insyn, rum med glory holes, massagestolar, och en källare med en sybian. Vi är imponerade och gillar verkligen det vi ser. Detta har vi sökt under en tid. Ett fräscht ställe som känns elegant, modernt och där vi känner oss erotiska. Jag känner mig som fisken i vattnet och ser att kvällen kommer bli fantastisk.

Vi är supernyfikna på dig som läser, skulle du kunna ta dig tid och svara på nedanstående fråga?

[poll id=”2″]

Innan vi gick dit bestämde vi att vi skulle vara endast med varandra, med en möjlighet till undantag ifall vi träffade någon/några som vi verkligen tände på. Dagen innan med det andra paret hade blivit ett fiasko och vi kände väl inte så mycket för att lära känna nåt annat par (eftersom det tar tid och energi). Alla hjärtans dag skulle vara vår dag, med full fokus på varandra.

Vi fick en snabb rundtur i lokalerna och alla regler gicks igenom. Det är en hel hög med regler man ska ta hänsyn till. Allt ifrån de mest basic kring att ett Nej alltid är ett nej, att kondom är ett måste vid sex med alla utom sin egen partner, vilka rum man får prata i, vad betyder ett rep/skynke för dörren, hygien innan bad i bubbelpoolen och obligatorisk dusch efter skumbad m.m..

När vi kom dit var alla klädda i vanliga kläder. Kl. 21 skulle alla vara ombytta till sina speciella kläder. Vissa var nakna, andra med trevliga underkläder, lack/läder eller minimala spets. Själv hade jag svarta spets-underkläder, stay-ups, strumpebands hållare,  high heels och push up. Min sambo klädd i fräcka boxer. Vi med andra ord heta som alltid.

Innan jag och min sambo träffades skämdes jag över mig själv. Ville helst ha sex med lampan släckt, under täcket. Jag skämdes över mig själv och hade dåligt självförtroende gällande mitt underliv. Trodde jag blivit ful efter förlossning och graviditet. Tyckte själv att jag med kläder på va snygg, men skämdes för mig själv naken. Nu är allt det där förändrat. Jag tycker om mig själv och älskar att visa upp mig ihop med min älskling. Jag tänder på att bli iakttagen och vet om att andra tycker att jag är fantastiskt het. Han älskar att visa upp mig. Efter ett par timmars sex är jag helt uppe bland molnen. Totalt ovetande vad som händer  runt omkring mig. Min älskling har alltid full kontroll och koll på vad som händer runt omkring, och jag känner mig trygg i hans händer. Han kan i efterhand berätta om andfras reaktioner och kommentarer. Det är sjukt häftigt vad som händer inombords när man möter sina rädslor. Jag hade sex bland folk och insåg att jag är sjukt het, precis som jag är. Numer älskar jag uppmärksamheten.

25

Bild från tumblr

Så fort kläderna åkte av smög vi iväg till ett litet krypin, där ett annat par låg och hade förspel. Han särade på mina ben, tog av mig trosorna och slickade mig till orgasm. Ikväll får jag komma hur många gånger jag vill. Jag ska vara så mätt och tillfredställd att mitt inre monster ska känna sig nöjd med kvällen innan vi går tillbaka till hotellet. Emellan akterna gick vi runt och spanade in andra par. Kommenterade intressanta och snygga par. Fnissade lite för oss själva om någon kom i högljudda orgasmer, kommenterade BDSM rummen med skräckblandad förtjusning gick ner till baren och beställde dricka och njöt av tillvaron. Vi lustade oss i flera av rummen. Skönast hade i i tantrasexrummet. Det var lugnt och stillsamt. Flera andra par och grupper omkring oss, men alla hade sin lilla madrass. Det var ro-fyllt och harmoniskt men erotiskt på ett avslappnat och avstressat vis. Jag kämpade med att försöka vara tyst. När jag njuter händer det att jag låter. Inte sådär fruktansvärt högt (tror jag inte iaf) men jag låter, och i tantrarummet skulle man försöka att visa hänsyn. Det var en utmaning att försöka vara tyst samtidigt som vi har fantastiskt skönt. Efter en stunds skönt intimt tantrasex kunde jag inte sluta tänka på att få lite smisk och bli hårt tagen bakifrån.

Jag har sagt det flera gånger förut, och jag säger det igen. Jag älskar kontraster och skiftningar. Kontrasten mellan mjukt, långsamt/ hårt och porrigt. Även i vårt liv överlag gillar jag kontrasterna mellan livet som småbarnsförälder och äventyren med ett vildt sexliv ihop med flera olika personer.

Efter flera timmars fantastisk njutning på klubben blev jag rekommenderad att prova en Sybian, som stod strategiskt placerad i ett litet rum längst in i källaren Mer kring min lilla ridtur på sybianen får jag skriva om vid ett annat tillfälle. Väldigt nöjda och glada över vår vistelse på klubben åker vi tillbaka till hotellet och somnar i varandras armar totalt utmattade. På morgonen missade vi utcheckningen eftersom vi fortsatte att förlusta oss… Vi passade även på att ta lite bilder, men blev som sagt avbrutna mitt i av att receptionen ringde upp till rummet och påminde om utcheckningen. Hoppsan!

Halvvägs hem fick jag reda på att min fantastiska älskling hade fler överraskningar till mig. Han hade planerat in ihop med vår älskarinna att hon skulle komma till oss på söndagskvällen. Så det kan ni läsa mer om i nästa inlägg som heter: Trekant.

Tidigare inlägg
Showing 2 comments
  • Mia Dalenlid
    Svara

    Skulle gärna vilja veta var den där klubben som ni besökte ligger. Jag och min man har letat efter en sådan som ni beskriver men inte lyckats hitta någon. Tacksam för svar.

Kommentera

 

Kontakta oss

Vi är inte här just nu, men fyll i formuläret så återkommer vi snarast

Inte läsbart? Byt text. captcha txt